A legtöbb lány más kiskorától fogva álmodozik arról, hogyan fogják majd megkérni a kezét. Virágokat és tűzijátékot képzelnek, igazi lenyűgöző ünneplést. A mai történet kitűnő példa arra, hogy egy meglepetés sokkal nagyobb is tud lenni, mint amire számítanánk. Edi, a történet főszereplője azon töprengett, hogyan kérhetné meg barátnője kezét. Aztán egy vicces ötlete támadt: a barátnőjével közös fotókra odacsempészte a gyűrűt is, és összeállítást készített ezekből a titokban készült képekből.

Edi azon gondolkodott, hogyan tegye fel a nagy kérdést.

Amikor Edi Okoro próbálta kitalálni, hogy kérje meg párja, Cally kezét, valami különleges és váratlan dolgot szeretett volna véghez vinni. Saját magát nagyon jó improvizálónak és spontán személyiségnek tartja, ezért hagyományos lánykérés szóba sem jöhetett, inkább valami vicces, mégis emlékezetes dolgon törte a fejét.

Posztjában ezt írta: “Akik ezen keresztülmennek, olyan lánykérést szeretnének, ami megszólítja az embert és a párt is.” Okoro már a gyönyörű gyűrűt is kiválasztotta párjának, de bármennyire is akarta már feltenni a kérdést, a módját és az idejét még nem találta meg.

“Sokan egy flash mobot, egy elegáns vacsorát vagy a ‘Hozzám jössz?’ feliratot választják. Én ezt nem akartam” – mondta. Hozzátette, hogy ha lefoglal egy utat vagy elviszi párját vacsorázni, azzal Cally egyből gyanút fogott volna, hogy valami történni fog. Ezért inkább mindenhova magával vitte a gyűrűt, remélve, hogy a pillanat az ő spontán stílusával összhangban lesz.

Elhatározta, feldobja a lánykérést, és egészen szokatlan dolgot csinál.

Okoro elkezdte magával hordozni a gyűrűt, és fotókat készített a pillanatokról. Végül 20 fotó és 2 videó készült, melyek mindegyikén Cally volt látható, miközben észre sem vette, hogy a leendő eljegyzési gyűrűjével fotózzák.

“Az ötlet az volt, hogy minél több fotót készítsek, minél merészebb helyzetekben, míg meg nem találom a tökéletes pillanatot a lánykéréshez, vagy amíg le nem bukom, és úgy kérem meg a kezét” – írta Okoro.

Készültek fotók az otthonukban, mikor Cally éppen más irányba nézett, de lefotózta a lányt a gyűrűvel alvás közben, sőt még a kezébe is beletette úgy, hogy Cally semmit sem vett észre az egészből.

Amikor Edi úgy döntött, belevág ebbe a kalandba, a szerencséjét tette próbára, és egyben bizonyította azt is, hogy nincs megfelelő időzítés, csak jó esélyek vannak. Annak ellenére, hogy eltartott egy ideig, míg a lánykérésre sor került, ezeket a vicces fotókat semmi sem tudja felülmúlni.

Nagyjából egy hónapon át hordta magánál a gyűrűt és készítette szorgalmasan a fotókat. Akár otthon, akár vásárlás vagy kirándulás közben készültek, mindegyiken jól látszik, hogy Edi mennyire örül, milyen boldog és izgatott a közelgő pillanat miatt.

A régen várt lánykérés.

A rengeteg vicces fotót elkészülte után Edi végre úgy érezte, elérkezett az idő, hogy felfedje titkát. Végre megkérte Cally kezét, aki habozás nélkül igent mondott.

“Ez a fotó nem sokkal azután készült, hogy igent mondott – írta. – Semmit sem tudott ezekről a fotókról, én meg csak mosolyogtam, hogy ‘nem tudsz te semmit, Cally Read.’”

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét