Maria Gorbunova orosz művész, aki karikatúrákat és portrékat fest. Emellett két gyermek anyukája. Instagram oldalán Maria a mindennapi életét is megosztja másokkal, vicces illusztrációi pedig nagyon őszinték. Biztosak vagyunk benne, hogy a világon minden szülő azt mondja a képek láttán: “Ez az én életem!” Következzenek Maria Gorbunova munkái!

1.

“A képeimet nézve azt hihetnéd, hogy az én gyerekeim folyton üvöltenek. Nem tévedsz! És természetesen, az anya figyel rájuk. Mivel ő tud aludni napközben, hétvégén és sokat aludt az elmúlt 10 évben is. Igaz, hölgyeim?

2.

“Ma brokkoli, makaróni és gyümölcslé volt ebédre. Ugyanezek megtalálhatók az asztal alatt is.”

3.

“A gyerekeimben lévő őrületes mennyiségű energiát csökkentettem egy 40 perces fürdéssel lefekvés előtt.”

4.

“Egy törött tányér, egy pocsolya, egy széttépett zacskó azok a bűntények, amik után mindennap nyomozok. Mindig 3 gyanúsítottam van.”

5.

“Nem számít, milyen könyvet olvasok, milyen módszert követek, az eredmény mindig ugyanaz: könnyek és kiabálás. Még a legegyszerűbb bevásárlásnál is ez történik.”

6.

“Egy kérdés az anyáknak: Hány percet tudsz maximum zárt ajtó mögött tölteni? Az én rekordom 3 perc…”

7.

– “Hello! Ez itt a ‘Kifutó Projekt’ veled és velem, Sergey Gorbunovával.”
– “Sergey, kértelek, hogy normális ruhát adj rájuk.”
– “Ezek normális ruhák!”

8.

“5 perc csönd, avagy amikor elfelejtetted bezárni a fürdőszoba ajtaját.”

9.

“Néhány ismerősöm elmesélte, hogyan aludta végig a gyerekük a repülőutat. A mi gyerekeink szinte egyáltalán nem alszanak. Nagyon nehéz megtanítani magad arra, hogy ne vegyél tudomást más emberek rosszallásáról, és arról, hogy tiszta gyümölcsleves a ruhád, de most már képes vagyok erre.”

10.

“2 gyerek után már magabiztosan mondhatom, hogy a gyerekeket abszolút nem érdekli, hogy mi van rajtuk, amíg az nem nedves.”

11.

“A foci vb alatt a konyhám kocsmává változott. Természetesen, a törzsvendégeimet ismertem, és azt is tudtam, hogy mit fognak rendelni. A vörös hajú kis hölgy kedvence az alkoholmentes pina colada, sosem utasítja vissza a raviolit, de gyakran kér gofrit is. A jobb oldalon ülő srác sosem eszik, csak egyik üveggel issza a másik után, és már azelőtt elalszik, hogy a meccs elkezdődne. De a védelmében mondanám el, hogy minden reggel már 5 előtt ébren van, és lenyomja az éjszakai műszakot is.”

12.

“Igaz, hogy rengeteg kép van a fejemben, amiket papírra tudnék vetni. De helyezhetem magam így a középpontba? Egyébként fehér festékkel szoktam festeni a falakat, hogy eltakarjam a firkákat. Csak mondd, hogy nem én vagyok az egyetlen anya, aki így tesz, és mást is fogok festeni!”

Így néz ki a művész, a gyermekei és a kutyájuk a való életben.

Marianak más érdekes rajzai is vannak a gyűjteményében.

Az év párja

A tacskója

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

1 hozzászólás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét