A nagyszülői szeretetnek nincs párja. Ha vannak nagyszüleid, te is tudod, hogy bármit megtennének érted. TikTokon egy felhasználó megosztotta nagymamája történetét, aki minden fillért félretett, hogy báli ruhát tudjon venni az unokájának. Az online közösség reakcióitól te is libabőrös leszel.

Jayden szívmelengető bizonyítékkal szolgált arra, hogy a nagyszülők valóban felbecsülhetetlenek az életünkben. 2023. február 2-án TikTokon osztott meg egy megható videót, amiben látható, hogy nagymamája, Kim milyen végtelenül szereti őt. A videó ezzel a felirattal kezdődik: “A nagymamám ezt az aprópénzt azóta gyűjtögeti, hogy elkezdtem a középiskolát.”

Jayden azt is odaírta: “Legyen olyan nagymamád, mint nekem.” A videóban aztán Jayden és nagymamája érméket adagolnak egy pénzszámláló gépbe.

Ahogy a videó folytatódik, látható, hogy a gépen látható összeg folyamatosan kúszik felfelé: 100 dollár, majd 200, aztán 300 és végül 350. Ez aztán szép összeg aprókból! A történet azonban nemcsak a pénzről szól, sokkal inkább a szeretetről és odaadásról, ami Kim nagyit arra ösztönözte, hogy ezeket az aprókat félretegye az évek során unokájának.
A videó azzal zárul, hogy Jayden és a nagymamája egy autóban ülnek, a lány pedig vidáman felmutatja hüvelykujját a kamerának.

Jayden a videóban elmondja: “Ő spórolta nekem, hogy megvegyem belőle a báli ruhámat.” Egy másik videóban a lány büszkén mutatja a ruháját, ami valóban lenyűgöző. Fergetegesen nézett ki benne középiskolai életének legemlékezetesebb napján.

Természetesen Jayden büszkén dicsekedett Kim nagyival, aki mindezt lehetővé tette azzal, hogy beszállt a báli ruha árába.

TikTokon általában nagyon vegyes reakciók érkeznek, ám ezúttal a kommentelők egységesen pozitív és szeretetteljes megjegyzéseket fűztek a látottakhoz. “Mondd meg a nagyidnak, hogy mindenki mennyire szereti őt” – írta valaki. Másvalaki ezt írta: “Mindig figyelj arra, hogy időt tölts vele! Hiányozni fog. Bárcsak az enyém is velem lett volna, mikor a bálom volt.”

Egy olyan világban, ahol gyakran megragadunk az anyagi dolgoknál, ez a videó kedves emlékeztető arra, hogy mi fontos igazán – a család, a szeretet és azok a felbecsülhetetlen pillanatok, melyek különlegessé teszik az életet. Jayden TikTok-videója nemcsak a nagyit ünnepli, de mindannyiunkat arra ösztönöz, hogy értékeljük a nagyszülők hihetetlen szerepét az életünkben.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét