A gyönyörű filippínó színésznő és modell Coleen Garcia nemrégiben örömteli meglepetést szerzett azzal, hogy olyan fotókat osztott meg, melyek rávilágítanak a kisugárzása mögött rejlő okokra.

Ezek a képek nem tipikus családi fotók, annyi biztos.

Coleen nagymamáját, a “Tata” néven ismert Syra Garciát ünnepelte a 70. születésnapján. A fotók, amiket megosztott, elég szokatlanok. Egy boudoir fotózáson készültek, amire Tata mindig is vágyott.

“Tata egy boudoir fotósorozatot szeretett volna a 70. születésnapjára, és a My Metro Photo ezt lehetővé tette!”

Boldog 70. születésnapot!

Szívhez szóló üzenetében Coleen jókívánságait fejezte ki nagymamájának a 70. szülinapja alkalmából, és kivételes nőnek nevezte őt. Megköszönte, hogy olyan értékes leckéket kapott tőle az erőről és a magabiztosságról, melyek még most is hatással vannak rá. Coleen kifejezte szeretetét nagyanyja iránt, és örökre szóló háláját mindenért, amit tett.

“Szeretlek és örökre hálás leszek mindenért!”

A “boudoir” francia eredetű szó, és egy olyan helyiséget jelent, ahol a nők élvezhetik az egyedüllétet és magukra fordíthatják az idejüket. Az elmúlt években vált népszerűvé a boudoir fotók készítése, melyek érzelmes és intim pillanatokat örökítenek meg. A fotóalanyok közben kifejezésre juttathatják szépségüket, magabiztosságukat és érzékenységüket, mégpedig ízléses és művészi formában.

A sztárok is imádják Tata fotóit.

Tata fotói számos híresség figyelmét felkeltették, akik közismerten az egészség, a fitnesz és a testpozitivitás szószólói. Köztük van Isabelle Daza, Iya Villania, Katarina Rodriguez és Iza Calzado, akik mind nagyra tartják a gyönyörű fotósorozatot.

Támogatják az önszeretet, a testünkkel kapcsolatos magabiztosság és az egyedi szépség ünneplését és érvényre juttatását.

Az öregedés igazi szépsége a belülről fakadó kisugárzásban van, ami emlékezetet minket arra, hogy legbelül sosem öregszünk meg.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét