Milena Diekmann egy 17 éves, autodidakta hajszobrász. Legyen szőke vagy barna, vörös vagy szivárványszínű, számára a haj az, melyen minden kreativitását kiélheti. Az általa készített frizurák hasonlítanak a makraméra, a kötési és a horgolt mintákra is.
Nézd meg, mivé lesz a haj, ha egy ilyen tehetséges ember kezei közé kerül.

Az egész egyszerű frizurákkal kezdődött, de hamarosan igazi szenvedéllyé vált.

Ahogy Milena mondta az egyik interjúban, mindig imádta a hosszú hajat, és egyszer elkezdett a fonásokkal foglalkozni. De hamar kifogyott az ötletekből, ezért fogott neki a kísérletezésnek, hogy teljesen újszerű, szokatlan mintákat készítsen a hajba.

Nagyon bonyolult technikákkal dolgozik.

Milena fonási stílusait nevezhetjük kosárfonásnak vagy makraménak. Szinte ölti, köti, szövi a tincseket, így hoz létre egyedülálló kompozíciókat a hajból.

Milena modellje saját maga.

Parókákat használ, hogy megmutassa tehetségét. Miután elkészült a frizurával, a saját fejére teszi fel a parókát. Álma, hogy egy nap híres hajszobrász lesz belőle, aki majd hírességekkel dolgozhat és esküvőkön csillanthatja meg tudását.

Tehetsége és szorgalma nem maradt észrevétlen.

A fiatal lány rengeteg dicséretet és elismerést kap Instagramon. Népszerű influencerek és híres emberek, valamint a szépségipari cégek is felfedezték csodálatos frizuráit. A lány bevallotta, hogy ez igen kemény munka, amihez nap mint nap ihletet kell merítenie, nagyon jól kell beosztani az idejét, sok erőt és kitartást igényel. De megéri!

A rengeteg gyönyörű frizura közül, melyet készített, van néhány kabalája is.

2019-ben kezdett el saját stílusában művészi frizurákat készíteni, egy évvel később pedig már több mint 30.000-en követték Instagramon. Sosem felejt el köszönetet mondani azoknak, akik ellátogatnak az oldalára és kommentben dicsérik munkáit.

A kedvenc frizurája az egyik legnépszerűbb is az Instagram-oldalán, már több mint 20.000-en kedvelték.

Csakúgy, mint egy igazi művész, ő is szeret másokat megtanítani, hogyan kell elkészíteni ezeket a szép frizurákat.

Milena otthon dolgozik, a stúdiója a hálószobája. De ez nem jelent számára akadályt abban, hogy videókat készítsen azok számára, akik ihletet kapnak és szeretnék kipróbálni a technikákat. Egyes videói több mint 200.000 megtekintést értek el, ami azt bizonyítja, hogy az igazi tehetség soha nem marad észrevétlen.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét