Amikor Diana Donnarumma 2021. augusztus 13-án férjhez ment, két férfi kísérte az oltárhoz: az édesapja, valamint annak a nőnek az édesapja, akitől második esélyt kapott az életre.
A következőkből egy megható történetet ismerhetsz meg arról, ahogyan egy transzplantáción átesett ember tiszteleg egy szervdonor előtt élete legfontosabb napján.

2017 októberében, 3 nappal az esküvője előtt a 26 éves texasi nő, Heather Renee Donnelly autóbalesetet szenvedett, miközben egy barátja bulijára igyekezett. Heather nem élte túl a balesetet. Édesapjának, Daniel Donnelly Jr.-nak így többé már nem volt esélye az oltárhoz kísérni lányát.

Daniel nem tudott arról, hogy lánya még életében szervdonornak jelentkezett. Ezzel a nemes cselekedettel 8 ember életének megmentéséhez járult hozzá, és köztük volt Diana Donnarumma is.

Diana 8 éven át szenvedett olyan súlyos gyomor- és bélrendszeri betegségben, hogy orvosi segítség kellett a táplálásához is.

Szerencsére 2017-ben életmentő transzplantációban részesült, köszönhetően Heathernek.

Októberben Diana 8 órás műtéten esett át. Miközben továbbra is kapta a kezeléseket, állapota sokat javult a korábbiakhoz képest.

2019-ben párja, Conlan Kehrer megkérte a kezét. Mélyen legbelül Diana tudta, hogy szeretné, ha a szervdonor édesapja is elkísérné őt az oltárhoz. Tudta, hogy ez Danielnek is sokat fog jelenteni, hiszen az ő lánya nem érhette már meg az esküvőt.

Amikor Diana nagy napja végre elérkezett, megkérte Danielt, hogy az oltárhoz félútig kísérje el, mintha a saját lánya lenne. Bár Daniel bevallotta, hogy nehéz volt neki jelen lenni Diana esküvőjén, meglepte, hogy mennyien köszönték meg neki és elhunyt lányának, hogy megmentették Dianát.

Diana számára pedig ez volt a legkevesebb, amit megtehetett Heather emlékéért. Daniel számára ez olyan pillanat volt, amire mindig örömmel fog visszagondolni.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét