Egy nő elmondta, hogy ugyanabba a középiskolába járt, mint Taylor Swift, és elárulta azt is, hogy a popsztár nem volt különösebben népszerű diáktársai körében. A történetet egy villámgyorsan terjedő TikTok-videóban mesélte el.

Jessica McLane egy középiskolába járt Taylor Swifttel.

Jessica McLane azt állítja, együtt járt középiskolába Taylor Swifttel, még mielőtt szupersztár lett volna. Azt is elmondta, hogy az énekesnőt sok osztálytársa kifejezetten utálta. Ennek oka pedig a korai zenei sikerei miatt érzett irigység volt.

McLane a Hendersonville középiskolába járt Nashville-ben, ugyanoda, ahova Taylor Swift is, aki akkor harmadéves volt, miközben Jessica első osztályba járt 2006-ban. Az eredetileg Pennsylvaniából származó Taylor 14 évesen költözött Tennesseebe, hogy elkezdje karrierjét a country zenében. 2,5 évig járt a Hendersonville középiskolába. Mikor megjelent a Teardrops on My Guitar című dala és sláger lett, magántanuló lett, hogy a karrierjére koncentrálhasson.

A TikTok-videó.

A 7,5 milliós megtekintést elért videóban McLane bepillantást engedett Taylor középiskolai éveibe. Bár sok személyes kapcsolata nem volt vele, az iskolában pletykák keringtek arról, hogy milyen rossz természetűnek tartották Taylort.

Ahogyan érkeztek a sikerek, az irigy osztálytársai pletykákat kezdtek terjeszteni arról, hogy Taylornak a családja “megvásárolta” a sikert, és a zeneipar nagykutyáit vesztegették meg ennek érdekében. Tekintettel Nashville-hez való közelségükre, mindenki ismert valakit, aki a zeneiparban tevékenykedett vagy arra vágyott, hogy bekerüljön oda, ezért természetes volt, hogy a diákok versengtek egymással. A zenei karriert folytató fiatalok nagyrészt helyi szinten léptek fel, nem nyertek díjakat és nem fedezték fel őket, miközben Taylor karrierje rakétaszerűen ívelt felfelé.

McLane azt is megjegyezte, hogy azok a srácok, akik Taylor néhány dalát inspirálták, különösen elégedetlenek voltak, mivel Taylor zenéje árulkodott a magánéletükről, miközben még csak iskolások voltak. Válaszul azokra a kritikákra, melyek szerint nincsenek bizonyítékok arra nézve, hogy valóban együtt járt iskolába Taylor Swifttel, Jessica fotókat posztolt a 2006-2007-es és a 2009-2010-es évkönyvből, melyek alátámasztották állításait.

McLane története összecseng egy másik TikTok-sztorival, amit szintén egy olyan nő tett közzé, aki ugyanabba a középiskolába járt, és Taylorral még egy dalt is írtak együtt.

Végül Taylor kedvessége győzött.

2009-ben Taylor Swift az egész végzős osztályt meghívta a Country Music Association-díj-átadóra. McLane szerint Taylor részéről ez a sikerének megmutatása és diszkrét válasz volt az osztálytársai felé. Elismerte, hogy a diákok ezt meg is érdemelték, és megdicsérte Taylort ezért a gesztusért.

Rajongói reagáltak a videóra.

Swift rajongói nem késlekedtek a kommentekkel. Egyikük azt írta, Swift valószínűleg megbocsátott, de soha nem felejt. Másvalaki szerint, mégha Taylor édesapja meg is tehette, hogy anyagilag egyengesse lánya karrierjét, nincs az a pénz, amivel a tehetséget és a kitartást ki lehetne váltani. Az egyik rajongó pedig hozzáfűzte, hogy az irigyeknek a legjobb válasz a siker.

Taylor Swift karrierjét és életét a kezdetektől fogva rajongók és kritikusok figyelme követi. Minden dalszövegét és albumát szétboncolják rejtett jelentések és utalások után kutatva. Most pedig középiskolás évei is górcső alá kerültek. McLane beszámolója Swift életének újabb bonyolult részletét mutatta meg, azokkal a kihívásokkal, melyekkel karrierje kezdetén szembesült.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét