Egy 39 éves nő álmai férfiját egy rongybabában találta meg, és egy valódi esküvőn kelt vele egybe. Neki és férjének ikreik születtek, boldogabbak már nem is lehetnének. A kismama mesélt várandósságáról és arról, hogy szokványosnak nem mondható családi élete hogyan változott meg.

A szokatlan szerelmi történet.

Meirivone Rocha Moraes megunta, hogy egyedül van. A brazil nő hűséges és megbízható társat keresett, de legnagyobb bánatára nem talált ilyen férfit. Erről panaszkodott édesanyjának, aki elhatározta, hogy segít lányának.

Meirivone édesanyja egy életnagyságú rongybabát készíttetett neki. A babát Marcelonak nevezték el. A pár között hamar szerelem szövődött, és esküvő keretében össze is kötötték az életüket.

A szülőség még izgalmasabbá tette az életüket.

A pár első gyermeke, Marcelinho egy évvel ezelőtt született meg. Nemrég pedig bejelentették, hogy újra bővül a család. A nem szokványos családi életet élő pár nagyon élvezi az élet meglepetéseit.

A családtagok és a barátok körében nagyszabású babaváró bulit rendeztek, és a közösségi médiában mutatták meg örömüket. Rózsaszín füst töltötte meg a levegőt, jelezve kislányuk, Marcela közelgő érkezését. De Meirivone később elárulta, hogy ikreket hozott a világra.

Mindketten kiveszik részüket a gyereknevelésből.

Az élet Meirivone és Marcelo házában olyan, mint egy kirakós, ahol mindenki – beleértve a rongybaba apukát és a játékgyerekeket – mindenki rész vesz a feladatokban. Az ikrek érkezésével a feladatok megduplázódtak, ám Marcelo segítő kezet nyújt feleségének. Segít a fürdetésben, az etetésben, az altatásban és a felelősség is közös.

Az ikrek érkezésével stresszesebbé vált az élet.

A nevetéssel és szeretettel teli, meleg fészekben a rongybaba apa, Marcelo szorongani kezdett. Az egyre növekvő családnak nőttek a kiadásai is, beleértve az ételeket, a ruhát, a bérleti díjat, a gyógyszereket.

Az aggodalmak ellenére Marcelo számára mégis az a legfontosabb, hogy a nagy családról szőtt álma valóra vált, a kihívások pedig lépések afelé az élet felé, amire annyira vágyott.

Meirivone és Marcelo azonban nem csak családról álmodtak. Marcelo az esküvőjük óta szeretné, ha saját házuk lenne, és ettől a nehézségek ellenére sem tántoríthatja el semmi.

A család tragikus eseményeket is átélt.

Meirivone és Marcelo elárulták, hogy kisbabájukat, Marcelinhot foglyul ejtették és váltságdíjat követeltek a szabadon bocsátásáért. A keresés – beleértve a közösségi médiát és a szórólapokat – újabb fejezettel bővítette családi történetüket. Szerencsére épségben rátaláltak Marcelinhora.

Ezenkívül Meirivone kétszer is megvádolta Marcelot azzal, hogy megcsalta. Azt mondta, egy barátjuk üzenetéből jött rá erre. Nagyon dühös lett, és arra kérte férjét, aludjon a kanapén. Ám azóta még erősebb párt alkotnak.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét