Miközben a legtöbben még mindig a szőrtelenítést választják, egyre nő azoknak a száma, akik a természetesség híveként elhajítják a borotvát. A Hairy Cherry néven tiktokozó nő is ez utóbbi csoportba tartozik. Azt is bevallotta, hogy nem zuhanyzik mindennap, mert szerinte ennek semmi értelme nem volna.

Sokkoló beismerést tett TikTokon.

Az amerikai TikTok-tartalomkészítő, Cherry, aki Hairy Cherry néven ismert, több mint 10.000 követővel rendelkezik a közösségi médiában. Videóiban bátran mutatja meg testét, melyre nagyon is büszke. Meglepő vallomásokat is tett mindennapi életéről.

Szerinte a borotválkozás és a zuhanyzás többnyire csak időpazarlás.

Válaszul arra, hogy miért nem borotválkozik, Cherry az egyik videójában azt mondja: “Mert ez tökéletes időpazarlás és annyira unalmas!” A videóban viccesen megkérdőjelezi a mindennapos zuhanyzás szükségességét is. “Kinek van ideje mindennap zuhanyozni?” Ő nem zuhanyzik naponta, és a követőit is arra biztatja, hogy takarékoskodjanak a vízzel, és fogadják el természetes szőrzetüket.

Egy másik videóban őszintén válaszol a szőrzetével kapcsolatos kommentekre: “Szőrös lány vagyok. Az emberek nyilván rákérdeznek arra, zuhanyzom-e.” Később azt is hozzátette: “Szőrös lány vagyok. Nyilván mindenki azt hiszi, hogy bűzlöm is.”

Nem mindenki ért egyet a választásával.

Néhány kommentelő dicsérte Cherryt, amiért ennyire magabiztos a természetes testével kapcsolatban, ugyanakkor nem mindenkit nyűgözött le. Támogatói között volt, aki azt írta: “A testszőrzet lányoknál és fiúknál is természetes, miért olyan nagy dolog ez?” és “Bárcsak nekem is lenne bátorságom ezt tenni.”

Ám egyesek szerint Cherry szőrzete “gusztustalan” és “ápolatlan”. Az ellentmondásos reakciók ellenére Cherry tudja, hogy csakis az számít, hogy ő jól érezze magát a saját testében, akár borotválkozik, akár nem.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét