Kevés varázslatosabb dolog van az életben, mint az az utazás, amelynek során egy nőből anya válik. Talán csak az, ha ezt az élményt meg lehet osztani valaki mással. Lauren Maners állatjogi aktivista segített egy állaton, aki – akárcsak ő – éppen egy új életet készült világra hozni.
Könnyek szöktek a szemünkbe, mikor olvastuk ezt a történetet, és alig vártuk, hogy megoszthassuk.

1. Lauren mindig is rajongott az állatokért.

Régóta foglalkozott mentett állatok gondozásával és ápolásával. Mikor rájött, hogy gyermeket vár, úgy gondolta, itt az idő a várandósságára koncentrálni és az állatgondozást egy kis időre háttérbe szorítani. De a sors ezúttal is bizonyította, hogy nem mindig alakul úgy az élet, ahogyan azt várjuk.

2. Terhessége utolsó heteiben talált egy sérült macskát.

Mikor már a terhessége végéhez közeledett, Lauren talált egy sérült macskát. Annak ellenére, hogy egy ideig nem akart állatot befogadni, nem hagyhatta az utcán. Lauren és párja igyekeztek a sovány macska gazdáit megtalálni, de aztán rájöttek, hogy hiába, mert egy kóbor cicáról van szó.

3. Kiderült, hogy a macskának kicsinyei lesznek.

Mikor megvizsgálta a macskát, Lauren rájött, hogy a cica is várandós. Elvitték állatorvoshoz, ahol megtudták, hogy az anyukával és a kicsinyeivel is minden rendben van. Lauren anyai ösztönei működésbe léptek, és eldöntötte, ezentúl ő vigyáz majd az anyacicára.

4.Együtt élték át ezt a csodás élményt.

Dove-nak nevezte el a cicát, és a két várandós együtt élte át a terhességük utolsó heteit. Szinte minden idejüket együtt töltötték, támogatták egymást, és végül teljes összhangba kerültek.

5. Lauren tűnődött azon, hogy vajon melyikük fog előbb szülni.

Azon a napon, mikor Lauren elindult a kórházba, hogy világra hozza gyermekét, nem számított rá, hogy 6 kiscicát is fog látni. Dove feltehetően ugyanakkor szült, mint Lauren, ez pedig még különlegesebbé tette a kapcsolatukat.

6. Laurennek lett egy gyönyörű kislánya, Dove pedig 6 egészséges kiscicának adott életet.

Lauren Kylie-nak nevezte el lányát. A baba és ő, valamint a kiscicák is remekül vannak, és készek felfedezni a világot.

7. A cicák még sok hónapot töltöttek együtt a családdal, míg új otthont találtak nekik.

Néhány hónap múlva Lauren és a férje úgy döntöttek, itt az idő, hogy a kiscicáknak új otthonuk legyen. Szerencsére úgy sikerült nekik gazdikat találni, hogy mind a közelben maradtak.

Az egyik cicát Lauren egyik barátja fogadta örökbe, az egész család bármikor meglátogathatja.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét