A TikTok-influenszer, Taylor Paré nemrég elárulta évtizedes titkát a rémes lakótársáról. Ez a lakótárs egy jól ismert Victoria’s Secret modell volt. A 9,2 milliós megtekintést elért videóban Paré mesél arról az időről, mikor New Yorkban élt egy lakásban a meg nem nevezett modellel.

“Amikor New Yorkba költöztem, egy Victoria’s Secret modellel laktam együtt, akinek volt egy titka, amit 10 éven át őrizgettem, de most véget vetek ennek” – kezdte Paré. A történetet azzal folytatta, hogy a modell fényűző életmódot folytatott, és a divatipar olyan jeles személyiségeivel tartott kapcsolatot, mint Naomi Campbell szupermodell vagy a divatfotós Steven Meisel.

Paré részletesen beszámolt a lány sajátos viselkedéséről, kiemelve azt a hajlamát, hogy szeretett történeteket kitalálni az életéről, hogy felülmúljon másokat. “Az elejétől nem kedveltem. Szeretett felülmúlni másokat. Mindenkinél fiatalabb volt. Azt gondoltam, csak a bizonytalansága miatt ilyen” – mondta Paré.

Azt is elárulta, hogy a meg nem nevezett modell számtalanszor hazugságba keveredett a gyermekkorával, a munkájával, a társadalmi helyzetével kapcsolatban.

Ezért úgy döntött, távolságot tart tőle inkább, de a dolgok még rosszabbra fordultak. Paré lassacskán rájött, hogy kezdenek eltünedezni a holmijai a lakásból. Pólók, kozmetikumok, sminkek, még a vényre felírt gyógyszere is. Először azt hitte, csak képzelődik, de a másik lakótársuk azt mondta, ő is észrevette már ezt.

Egy nap a modell hazaért a lakásba egy fashion week utáni buliról. “Az a felső volt rajta, ami két nappal korábban rajtam – idézte vissza Paré. – Tudtam, hogy az enyém, mert a tetején még ott volt a narancs színű sminkem, ami nem az ő színe volt, és egyébként is, ez egy elég egyedi felső volt.”

Paré úgy döntött, számon kéri a modellt, és megdicsérte a felsőjét. A modell azt állította, hogy egy kampányra kapta ezt a felsőt. “Szó szerint rajta van a sminkem. Nem túl okos magyarázat” – mondta neki Paré.

Majd ezzel folytatta: “Felöltözött, és elment a Harper’s Bazaar Icon partyjára. Én ittam még egy pohár bort, ránéztem a lányokra, és azt mondtam: ‘Csajok, tudom, mit fogok csinálni ma este. Átnézem az összes holmiját.’ És pontosan ezt is tettem.”

Kutatás közben talált egy bőröndöt, tele olyan holmikkal, amiket gyaníthatóan a szobatársa lopott el tőle és a többi lakótársuktól. “Ledöbbentem, hogy minden egyes embertől, aki a lakásban élt, volt ott lopott holmi. Tollak, bögrék, egy rakás vényre kapható gyógyszer, amit nem is szabadott volna beszednie.”

De a dolog itt még nem ért véget. A modell elképesztően gusztustalan holmikat is rejtegetett. “Ez a legvisszataszítóbb rész az egészben. Az összes szemetét őrizgette. Használt tamponokat, zsebkendőket, amikbe az orrát törölte, és a fenekét. Láttad rajtuk a kakát. Mindent megőrzött a bőröndjében, amit a lakásunkban tartott” – emlékezett vissza Paré a borzalmas felfedezésre.

Paré szerint a bőrönd tartalma volt az utolsó csepp a pohárban a lakótársak számára. Még azon a napon kirúgták a modellt az albérletből.

A modell karrierje folytatódott, mára nagyon híres lett. “Még mindig szoktuk látni őt, de nagyon kínos. Szuper híres lett, és szárnyal a karrierje. Azóta a nyár óta jól megszedte magát, rengeteg pénzt keresett” – állítja Paré a videójában.

A videóhoz több mint 6000 felhasználó kommentelt, akik további részleteket kértek Parétól a modell kilétét illetően. De Paré világossá tette, hogy nem fogja elárulni egykori lakótársa nevét.

“Nem fogom felfedni a kilétét, nem ezért vagyok itt. De továbbra is fogok információkkal szolgálni róla” – mondta.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét