A híres színésznő különleges helyzetben találta magát, mikor fia, Damian ült a rendezői székben egy film forgatásán. Az anya-fia páros együtt dolgozott egy filmen, ami elmosta a határvonalat a család és a filmkészítés között. A filmben Damian intim jeleneteket forgatott édesanyjáról, ami sokakat megdöbbentett. Elizabeth azonban megvédte magát és fiát a kritikákkal szemben.

Családi együttműködés.

Az 58 éves Elizabeth Hurley együtt dolgozott egy filmen fiával, a 22 éves Damiannel, aki nemcsak a legjobb szögeket találta meg édesanyja számára, de biztonságot és nyugalmat is nyújtott neki. Damian legelső rendezése ez. Elizabeth elmesélte, hogy fia mindig is filmet szeretett volna készíteni, és azt akarta, hogy édesanyja legyen benne a főszereplő. Elizabeth pedig örömmel mondott igent a filmben való közreműködésre.

Damian korábban ismeretlen területre vezette édesanyját. A thriller érett témákat dolgoz fel. A tapasztalatairól szólva a fiatal rendező elmondta, hogy számára a gyors, 18 napos karibi forgatás “rémisztő” volt.

Együttműködésük felháborodást váltott ki.

A film előzetesét februárban mutatták be. Ebben Hurley intim helyzetben látható színész partnerével. Ez nem volt újdonság Damian számára, hiszen a közösségi oldalakra már többször készített édesanyjáról bikinis fotókat. Elmondta, hogy mivel a showbiznisz mindig is az életük része volt, ma már immunisak az ilyen jelenetek által gerjesztett vitákra.

Elizabeth megerősítette fia véleményét, és megnyugtatónak találta, hogy olyasvalaki fotózza, aki közel áll hozzá. Főleg, amikor a forgatókönyv olyan jeleneteket írt elő, melyekhez hasonlókat nem sokszor csinált. “Tudtam, hogy vigyáz rám. Igazából nagyon felszabadító érzés a családoddal együtt dolgozni. Újra megtenném” – mesélte a színésznő.

Damian 20 éves korában írta a filmet.

Liz hangsúlyozta, milyen fontos volt a biztonságérzet számára a forgatások során, Damian pedig szintén azt mondta, mindketten megnyugtatónak találták a közös munkát, és bízik benne, hogy ez csak a kezdete volt a filmes együttműködésüknek. Az anya-fiú páros a jövőben is nyitott a közös munkára.

Elizabeth kiáll döntése mellett a fiával való együttműködéssel kapcsolatban.

A Strictly Confidential című filmben Hurley Lilyt alakítja, az özvegyet, aki férje és lánya rejtélyes halálával néz szembe. A cselekmény aztán tovább bonyolódik, és Lily viszonya lánya barátjával a történet sarkalatos pontjává válik. Az, hogy Elizabeth intim jeleneteket forgatott fia filmjéhez, a közönséget nem töltötte el elragadtatással.

Hurley azonban megvédte a döntésüket, és úgy fogalmazott, ezek a jelenetek szükségesek voltak a filmhez, és a forgatókönyv kihagyhatatlan részei. Néhány kritika ellenére, melyek megkérdőjelezték az anya-fia együttműködés helyénvalóságát ebben az összefüggésben, Hurley továbbra is fenntartja, hogy a közös munka megerősítőleg hatott rájuk, és szakmailag is kiteljesítő volt.

Egy híres pszichoterapeuta szerint ez nem volt a legjobb szülői döntés.

A terapeuta, Dr. Jenn Mann néhány tanácsot adott Elizabeth Hurley-nek a filmmel kapcsolatban. Azt javasolta, hogy felnőtt fia, Damian kapcsán Hurley bizonyos fokig legyen visszafogott. A terapeuta szerint a szakmai együttműködésük átlépte a tipikus szülő-gyermek kapcsolat határait. A szakember óva int attól, hogy a szülők intim aktusokat mutassanak a gyermekeik előtt, függetlenül attól, hogy felnőtt gyermekekről van-e szó.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét