John Travolta egyedülálló apukája a 22 éves Ellának és a 12 éves Bennek. 69. születésnapja alkalmából Ella egy édes üzenetet posztolt Instagramon. Minden tragédia ellenére, amit a család átélt, a szeretet köztük erősebb, mint valaha.

Édesapja nagy napján Ella egy közös fotót posztolt magukról, és ezt írta hozzá: “A hősöm születésnapja. A legfantasztikusabb apa, barát és példakép bárki számára. Szeretlek Apa”

John így válaszolt a megható üzenetre: “Én is szeretlek, drága Ellám. Jobban, mint hinnéd.”

Nem ez volt az első alkalom, hogy apa és lánya a nyilvánosság előtt is kifejezték egymás iránti szeretetüket.

John gyakran osztja meg közösségi oldalán, hogy milyen büszke a gyermekeire, és kedves szavakkal halmozza el őket minden adandó alkalommal. Ella 21. születésnapján ezt írta: “Boldog születésnapot a legszebb, legkedvesebb embernek és művésznek, akit ismerek. Apukád imád téged!”

2021 apák napján Ella újból tisztelgett édesapja előtt, kihangsúlyozva a köztük lévő különleges köteléket, és azt, hogy John mennyire pozitív hatással volt az életére.

Azt írta: “Rajtad keresztül annyira könnyűnek tűnik szülőnek lenni, pedig nem mindig az.” A továbbiakban azt írta, hogy “minden napot jobbá tesz, mint az előzőt”, és “örömet hoz”, amikor a gyerekei szomorúak. Ella ezután úgy jellemezte szerető papáját, mint a “legjobb barátját”. Azzal zárta, hogy “remélem, hogy egy nap legalább fele olyan jó szülő leszek, mint te”, mielőtt boldog apák napját kívánt volna neki.

John Ella és Ben egyetlen élő szülője, mivel édesanyjuk, a színésznő Kelly Prestont 2020-ban rákban elhunyt.

Legidősebb bátyjukat, Jettet szintén elvesztették. 2009-ben, 16 évesen hunyt el.

Ella kétségkívül örökölte szülei művészi vénáját, és ő is a színészi pályát választotta.

Első szerepét 9 évesen kapta. 2019-ben játszott a Mérgező rózsa című filmben, mégpedig édesapjával és Morgan Freemannel együtt.

John nem is lehetne büszkébb lányára, akit minden erejével támogat abban, hogy saját útját kiépítse a siker felé.

Így beszélt lányáról: “Megvan a maga személyisége. Kedves, nagylelkű, kiegyensúlyozott és gyönyörű. Nem tudom, hogy sikerült ilyenre, de egyszerűen imádom őt.”

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

1 hozzászólás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét