A szerelem ott van a levegőben – legalábbis Elliot Page esetében biztosan, aki most jelent meg először új párjával, Mae Martinnal a nyilvánosság előtt. A híres színész számára az elmúlt pár év igazi hullámvasút volt, kezdve az átalakulásától egészen a válásáig. Most azonban új fejezetet kezdett az életében.

Nemrég ment át egy nehéz szakításon.

2021 januárjában, csupán 2 hónappal azután, hogy nyilvánosságra hozta transzneműségét, Page azt is bejelentette, hogy válik akkori feleségétől, Emma Portnertől, akivel 2018 óta voltak együtt. Nem tisztázták, hogy mi vezetett idáig, de az biztos, hogy Portner a nyilvánosság előtt is nagyon támogatta a színészt az átalakulásakor.

Page bemutatta a nagyvilágnak új párját.

Úgy tűnik, miután több mint 1 éven át egyedülállóként élt, most végre megint párra talált. Minden tekintet rá és új párjára szegeződött, mikor egymáshoz illő szmokingjukban a nyilvánosság elé léptek a LACMA Art+Film-gálán.

Martin az esemény előtt egy fotót posztolt kettejükről, amihez ezt írta: “Az én királyom elvitt engem magával.” Most már semmi kétség afelől, hogy Hollywoodnak új álompárja van.

Amit Mae Martinról tudni lehet.

Martin kanadai származású komikus és színész, akit elsősorban Kaley Cuoco tévésorozatából, A légikísérőből ismerhetünk. Martin kiemelkedőt alakított a sorozat második évadában.

Page-hez hasonlóan Martin is queerként azonosítja önmagát. 2021-ben hozták nyilvánosságra, hogy nem binárisak. A többes számú és a nőnemű megszólítást sem bánják.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here