Angelina Jolie nemrég elárulta, milyen nehéz időszak volt számára, mikor pár évvel ezelőtt különváltak Brad Pitt-tel. Emlékszel, mikor ők voltak Hollywood álompárja? Az idők változnak, de a fájdalom, az érzelmek és a nehézségek sokáig megmaradnak. Jolie nyíltan beszélt azokról a küzdelmekről, melyeket a média és a paparazzok állandó figyelme miatt élt át, és arról, hogy ezek közepette hogyan próbálta egyensúlyba hozni érzelmeit.

Az egész válási folyamat nagyon kimerítő volt számára.

Angelina Jolie őszinte bepillantást engedett a Brad Pitt-től való válásába. Elmesélte, mennyire rosszul érintette őt az egész folyamat. Rendkívül kimerítette, és emiatt úgy érezte, teljesen elszakad a normalitástól. Azt mondta, az egész annyira leszívta őt, hogy “elvesztette a normál életre való képességét”.

Brad és Angelina 2016-ban szakítottak. Akkori érzelmi állapotára utalva Jolie elmondta: “Nem érzem magam úgy, mintha egy évtizede önmagam lennék.” Miközben nem szeretett volna mélyebbre ásni és konkrétumokat felfedni, mondataival rávilágított arra, hogy az ilyen nagy horderejű válások mennyire bonyolultak és milyen érzelmi terhet jelentenek.

Jolie azt is elmesélte, milyen változásokat tapasztalt a válása után. A szabadság, mely addig az életét jellemezte, a korlátlan utazások véget értek. Őszintén elmondta, hogy a válás a testét is megviselte, elkezdett ingadozni a vércukorszintje, és közvetlenül a válása előtt Bell-féle bénulás alakult ki nála.

Hollywood csillogó világában fenntartani a társasági életet szinte lehetetlenné vált számára az állandó figyelem miatt. Mikor ezt felismerte, úgy döntött, több időt fog Kambodzsában tölteni, hogy békére leljen. Jolie elmondta, hogy Hollywood felszínessége éles ellentétben áll az ő neveltetésével, és ha ma kezdené karrierjét, valószínűleg nem színésznőnek állna. “Mikor ezt az egészet elkezdtem, nem volt ekkora elvárás, hogy az életemet a nyilvánosság előtt éljem, hogy ennyi mindent megosszak magamról” – mondta.

Sosem árulták el válásuk konkrét okát.

Válásuk híre az egész világot bejárta, és nemcsak egy szerelmi viszony végét jelentette, de egyúttal csúnya jogi csatározás kezdetét is. A magángépükön történt incidens, mikor Pitt állítólag összeveszett az egyik gyermekükkel, a média figyelmének középpontjába került. Miközben egyes források szerint Pitt teljesen kijött a béketűrésből, mások összetettebb családi problémákat sejtettek a háttérben.

A média szakadatlan érdeklődése közepette Brad Pitt önvizsgálatot tartott, és bevallotta, hogy szenvedélybetegségekkel küzd. Angelina Jolie viszont a család tartóoszlopaként jelent meg. Bár eleinte nem beszélt a magánéletéről, 2017-ben megtörte a csendet, kifejezve a reményét az iránt, hogy családja túljut a nehéz időszakon. Egy interjúban Jolie elmondta, hogy a Pitt-től való válásának legfőbb oka az volt, hogy a gyermekei érdekeit tartotta szem előtt. Elmondta, hogy számára a legfontosabb a gyermekei gyógyulása és védelme a média által torzított híresztelésekkel szemben.

Gyermekei a legjobb barátai.

Ahogy telt az idő, Pitt és Jolie a gyermekeik közös nevelését és a válás utáni élethez való alkalmazkodást helyezték előtérbe, de válásuk okát továbbra is titokban tartották. A nehézségek ellenére a céljuk továbbra is az, hogy stabilitást és szeretetet biztosítsanak gyermekeiknek, és pozitívan tekintsenek a jövőbe.

A bonyolult válás után Angelina minden erejével a családjára fókuszál. Gyakran beszél arról, hogy gyermekeivel – Maddoxszal, Paxszal, Zaharával, Shiloh-val, Knoxszal és Vivienne-nel – milyen szoros a kapcsolata, és hogy a legjobb barátainak tartja őket. A nyilvánossággal és a magánéletével kapcsolatos kihívások után mindannyiuknak szükségük van a gyógyulásra.

Jolie azt is elárulta, hogy barátai között sok menekült is van. Ez sokat elárul az empátiájáról és a globális kérdések iránti elkötelezettségéről.

Brad jelenlegi párja nagyon hasonlít Angelinára.

Angelina és Brad kapcsolatának vége sok rajongó szívét összetörte, de Brad most új kapcsolatba kezdett Ines de Ramonnal, ezzel pedig rögtön a figyelem középpontjába került. A feltűnő hasonlóság Ramon és Jolie között azonnal szemet szúrt a rajongóknak. A fizikai hasonlóság azonban csak egy dolog, úgy tűnik, Ramon és Brad között nagy az összhang.

A bennfentesek és a megfigyelések szerint úgy fest, ők ketten stabilitást és harmóniát találtak a kapcsolatukban. Már több mint 1 éve együtt vannak, és a kapcsolatuk egyre csak erősödni látszik. A színészhez közel álló források hangsúlyozzák ennek a kapcsolatnak a jelentőségét Brad Pitt életében, hiszen ez az első komolyabb kapcsolata a válása óta.

A nyilvános megjelenéssel megerősítették kapcsolatuk tényét. Los Angelesben is együtt jelentek meg egy gálán, és bár nem voltak hajlandóak együtt pózolni a kamerák előtt, nem tudták letagadni, hogy milyen kapcsolatban állnak egymással. Láthatóan élvezték az együtt töltött időt, jól érezték magukat, és áradt belőlük az elégedettség.

Válása óta Angelina kevesebbet forgat.

Az elmúlt 7 évben kevesebb filmet készített, elsősorban olyan munkákat vállalt el, melyek kevesebb forgatási időt igényelnek. Ez összhangban van a személyes fejlődésével és gyógyulásával mindazok után, amin átment, és jelzi, hogy az életében új szakasz kezdődött. Az Atelier Jolie, az általa alapított fenntartható ruházati vállalkozás számára egy terápiás, kreatív eszköz, ami egyúttal szimbolizálja előremutató törekvéseit, melyeknek célja az élete különböző aspektusainak megváltoztatása.

Miután 2014-ben szerepelt a Demóna című filmben, 2015-ben pedig együtt játszott Brad Pittel A tengernél című filmben, Jolie filmes szerepléseinek száma nagyban csökkent. 2019-ben a Demóna: A sötétség úrnője, 2021-ben az Akik az életemre törnek és az Örökkévalók, 2020-ban a Jöjj velem és a Kung Fu Panda 4. filmekben láthattuk. Legújabb munkája Maria Callas szerepe Pablo Larrain Maria című filmjében, melyben a neves operaénekesnő utolsó napjait mutatja be.

Jolie ma már olyan projektekben vesz részt, melyek összhangban állnak művészi érzékenységével és értékrendjével. Maria Callas szerepe is azt sugallja, hogy visszatér a mélyebb, karaktervezérelt történetekhez, tükrözve művészi fejlődését.

A filmes szerepvállalások szándékos csökkentése nem csupán a karrierével kapcsolatos döntés. Szorosan összefügg magánéleti nehézségeivel, a válással kapcsolatos kihívásokkal és a szakításukat övező, óriási érdeklődéssel. Ezek az események kulcsfontosságúak voltak Jolie életében, és afelé terelték, hogy a személyes jólétét helyezze előtérbe a mindent felemésztő filmes karrierrel szemben.

Angelina őszintén beszélt élete különböző aspketusairól és a nagy változásokról, de egy dolog állandó maradt az életében: a gyermekei iránti, mindent felülíró szeretete.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét