Egy ismert színésznő szerelmes lesz egy jóképű férfiba, majd rájön, hogy a férfi már régóta óriási rajongója. Ez akár egy film története is lehetne, de Emily Blunt és John Krasinski esetében maga a valóság. Mióta együtt vannak, John és Emily szerelme botrányoktól mentes, sokkal inkább azzal szerepelnek a címlapokon, hogy kapcsolatuk mennyire példaértékű.
Az ő történetüket mutatjuk be az első randevújuktól egészen a két gyermekük születéséig.

2008-ban ismerkedtek meg.

Miután 3 évig volt Michael Bublé párja, Emily Blunt 2008-ban képes volt továbblépni. Akkoriban John Krasinski az agglegények gondtalan életét élte, és nem is keresett párt. Bár Emily már az első találkozásuk előtt elbűvölte, állítása szerint több mint 70-szer nézte meg Az ördög Pradát visel című filmet.

2008-ban egy étteremben találkoztak először. A színésznő így emlékszik erre a pillanatra: “Éppen arról beszélgettünk, mennyire élvezem a szingli létet. Aztán az egyik barátom megszólalt: ‘Nézd, ott a barátom, John!’ És aztán ez lett belőle” – mesélte Emily.

John abban a pillanatban beleszeretett Emilybe, amint meglátta: “Nagyon ideges voltam. Átfutott az agyamon: ‘Te jó ég, bele fogok szeretni.’”

Még ugyanebben az évben sor került az első randevújukra. “Biztos voltam benne, hogy nem fog összejönni a dolog kettőnk közt. Úgy éreztem, jobb lenne, ha lemondanám a randit, akkor nem érezném magam utána olyan rosszul” – mondta John, akinek legnagyobb megkönnyebbülésére a randi végül jól sült el, és a szerelem azóta is tart.

2009-ben John megkérte Emily kezét.

A szerelmüket 2009 augusztusában eljegyzéssel pecsételték meg, mikor még csak kevesebb mint 1 éve voltak együtt. Az eljegyzést 1 hónappal később hozták nyilvánosságra.

“Miután én sírva fakadtam, ő is elkezdett sírni, aztán már mindenki sírt körülöttünk” – mesélte John. “Nem vagyok benne biztos, hogy a körülöttünk lévők tudták, mi történik éppen, de sírtak, mert mi sírtunk. Végül igent mondott, ami nagyon fontos lépés volt a kapcsolatunkban.”

Olaszországban házasodtak össze.

2010 júliusában egy szabadtéri ceremónia keretében házasodtak össze George Clooney birtokán, Olaszországban. A 2010-es Emmy-díj-átadón mutatkoztak először férjként és feleségként (fenti fotó).

Szerelmük 12 év házasság után is ugyanolyan lángoló, egymás iránti elkötelezettségükről sokszor nyilatkoznak. Emily elmesélte, hogy a Johnnal való találkozás teljesen megváltoztatta az életét. “Mikor érzem azt a támogatást, amit ő nyújt, legyőzhetetlennek érzem magam. Van valaki mögöttem a jó napjaimon és előttem a rosszakon.”

Első gyermekük 2014-ben született meg.

2014-ben született meg John és Emily első gyermeke, Hazel Krasinski. A színész Twitteren osztotta meg a nagy hírt a nyilvánossággal.

“Szeretnénk, hogy tőlünk tudjátok meg a hírt. Emilyvel elmondhatatlanul boldogok vagyunk, hogy megszületett az első gyermekünk, Hazel! Boldog születésnapot!”

A család még egy taggal bővült.

2 évvel az első gyermek születése után a pár bejelentette, hogy Emily ismét várandós. Krasinski így mesélt egy interjúban: “Életem legszebb napjai akkor kezdődtek, mikor megismertem a feleségemet. Ő az egyik leglazább, legtehetségesebb, leggyönyörűbb nő, semmi kétség, hogy nem tartozom az ő súlycsoportjába.”

2016 júniusában a Krasinski-Blunt család Violet születésével négytagúvá vált. John ismét a Twitteren számolt be a hírről: “Hogyan is lehetne jobban megünnepelni július 4-ét, mint azzal, hogy bejelentjük, megérkezett a 4. családtag!!! Gyönyörű kislányunk, Violet 2 héttel ezelőtt született meg.”

Az első közös munka sokáig váratott magára.

Bár mindketten a filmiparban dolgoznak, Emily és John soha nem játszottak együtt filmben. 2017-ben azonban John Instagramon számolt be arról, mennyire várja már a feleségével közös munkát. A 2018 augusztusában bemutatott Hang nélkül című filmben alakítottak házaspárt. A filmet maga Krasinski írta és rendezte. A közös munka a pár szerint csak még közelebb hozta őket egymáshoz.

Emilyt díjazták is a munkájáért, megható beszédében pedig férje iránti csodálatát fejezte ki. “Ez a díj teljes mértékben közös a férjemmel, John Krasinskivel, mert ez az egész élmény és tapasztalat engem nagyon szíven talált. Lenyűgöző filmrendező vagy. Nagyon szerencsés vagyok, hogy veled lehetek és veled készíthettem ezt a filmet” – mondta Emily.

12 éve házasok.

“Számomra John támogatása a mindent jelenti, hiszen a legbizalmasabb barátok vagyunk. Ez a kölcsönös megértés nagyon fontos számomra” – mondta Emily Johnról.

Már 12 éve házasok és 14 éve vannak együtt, de a köztük lévő kötelék évről évre csak egyre erősebb. Teljesen odáig vannak egymásért, ami egyértelműen a boldog házasság titka az esetükben.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here