Rengetegféle fürdőbombát vehetsz és készíthetsz el magadnak. Azonban, ha valami igazán különlegesre vágysz, most itt egy olyan diy projekt, amivel egy extravagáns kinézetű, koromfekete fürdőbombát állíthatsz össze! Nem csak ránézésre különleges, de fürdés közben is extra élményt nyújt, hiszen feketére színezi a vizet is! A járulékos problémák miatt se főjön a fejed, hiszen sem te, sem a kád nem marad utána fekete!

Elegáns, már-már luxus hatást kelt ez a fekete fürdőbomba, ami férfiak számára is kitűnő ajándék ötlet! Ha neked ez még nem elég és szeretnéd még valamivel megspékelni a látványt, a fürdőbomba belsejébe bármilyen apró meglepetést elrejthetsz!

Amire szükséged lesz:
– 1 bögre szódabikarbóna
– ½ bögre citromsav
– ½ bögre keserűsó
– ½ bögre kukoricakeményítő
– 4 teáskanál kókuszolaj
– 2 teáskanál illóolaj
– 2 teáskanál fekete ételfesték
– szórófejes flakon
– fürdőbomba forma

1. A szódabikarbónát, a citromsavat, a kukoricakeményítőt és a keserűsót keverd össze egy tálban.

2. A szórófejes flakonba töltsd bele a felolvasztott kókuszolajat, az illóolajat és az ételszínezéket, majd alaposan rázd össze.

3. Csavard vissza a flakon kupakját és a szódabikarbónás keverékre kezd el fokozatosan ráspriccelni a fekete folyadékot. Közben folyamatosan keverd a masszát és addig spricceld, míg teljesen fekete nem lesz. Minél intenzívebb fekete színt szeretnél, annál több ételszínezéket használj, de arra figyelj, hogy a folyadék megfelelő arányát a hozzávalók között ne borítsd fel!

4. A koromfekete masszát töltsd a formába és ha szeretnél bele meglepetést rejteni, azt most tedd meg!

5. 2 órára tedd a hűtőbe és a fürdőbomba máris használatra kész!

Sem a bőrt, sem a kádat nem fogja meg, ezért tisztaság-mániásoknak is igazi élményt nyújt!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét