Az utóbbi időben nagy divat lett a szülők körében a babafotózás. Mindenki arra számít, hogy a képeken egy mosolygós, boldog babát láthat majd viszont, de ez a baba úgy döntött, éppen ennek az ellenkezőjét fogja tenni. Morcos, durcás grimaszokat vágott a fotózás során, de azt nem tudta megakadályozni, hogy cuki képek szülessenek róla.
Mindent megtett, hogy mogorvának tűnjön a fotókon, mégis bájos lett a végeredmény.

Luna, a 14 napos baba nem rejtette véka alá, hogy mennyire nem érdekli az egész fotózás. Úgy döntött, cuki mosolyok helyett morcos ábrázattal fog a kamerába nézni. Szülei, Lori és Christian Muri ezen kicsit sem lepődtek meg, mert Luna folyamatosan ilyen arcot vág. Még figyelmeztették is a fotóst, hogy a kislány hajlamos mérgesen nézni… Az jól látható, hogy Luna nem nagy rajongója a fotózásnak.

Bár az egész fotózás során morcosnak tűnt, a fotós, Justine Tuhy szerint végig nagyon nyugodtan viselkedett. Sőt, szerinte a legjobban sikerült babafotói közé tartoznak a Lunáról készült képek, éppen azért, mert újszülötteken ritkán látott érzelmeket fejez ki az arca. Ezzel pedig csak egyetérteni lehet.

A babát egy meleg, puha takaróba bugyolálták, de mégis minden képen mérgesen néz. Mintha ideges és elégedetlen lenne. A fotózás kb. 90 percig tartott, és bár Luna egyáltalán nem volt tőle lenyűgözve, aki látja a képeket, az biztosan elvarázsolódik.

Annak ellenére, hogy mindent megtett azért, hogy dühösen nézzen a kamerába, ezzel a hozzáállással csak még inkább imádni valónak látjuk.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét