Ahogyan mindenki másnak, Nicolas Cage-nek is voltak hullámvölgyek a magánéletében. Nem volt olyan szerencsés, hogy elsőre megtalálja a párját, aki jóban-rosszban kitart mellette, de nem adta fel a keresést. Most az 5. feleségével él, és hisz benne, hogy ő az, akivel megvalósulhat a happy end.
Volt ereje és bátorsága, nem vesztette el a reményt még akkor sem, mikor már többször elbukott. Te is erőt meríthetsz Nicolas Cage öt házasságának történetéből.

Első házassága során bizonyította, hogy reménytelenül romantikus tud lenni.

Első feleségével, Patricia Arquette-tel 1987-ben találkozott egy étteremben, ahol rögtön meg is kérte a kezét. Az akkor 18 éves nő visszautasította az ajánlatot, de Cage nem fogadta el a nemleges választ, és azt javasolta Arquette-nek, hogy tegye próbára. Ha sikeresen teljesíti a kihívást, akkor pedig legyen a felesége.

Arquette olyan dolgokat talált ki, amelyekről úgy gondolta, hogy nehezen teljesíthetők, mint például megszerezni J.D. Salinger aláírását, ellopni a Bob’s Big Boy nevű étterem előtti figurát, szerezni egy fekete orchideát.

Bár a nő teljesíthetetlennek hitte ezeket, lassan megkapott mindent, amit a listára összegyűjtött. Bár Cage mindent megszerzett, Arquette még mindig nem volt hajlandó feleségül menni hozzá, de egy randiba beleegyezett.

Egy darabig találkozgattak, de aztán szakítottak, mert a tempó túl gyors volt Arquette-nek. Később, 1995-ben azonban felhívta Cage-et, és elmondta neki, hogy most már készen áll arra, hogy hozzámenjen. Házasságuk nem tartott sokáig, hivatalosan 2001-ben váltak el.

Második házassága csupán 107 napig tartott.

2000-ben egy bulin találkozott Elvis Presley lányával, Lisa Marie Presley-vel. Ahogy fogalmazott, villámcsapásként hatott rá a szépsége, mély tekintete, és azonnal bele is szeretett.

De a kapcsolatuk nem volt tökéletes. Állandók voltak a szakítások és a kibékülések, míg aztán valahogy eljutottak a házasságig.

2002-ben mondták ki az igent, de 3 hónappal később elváltak. A válás 2004-ben zárult le.

A harmadik válása sokként érte.

40 évesen feleségül vette az akkor 19 éves Alice Kimet csupán 2 hónapnyi ismeretség után. A lány vele tartott a Fegyvernepper című film forgatására is.

Anyósa eleinte ellenezte a házasságot, hiszen Cage 21 évvel volt idősebb a lánynál, de a férfinek végül sikerült meggyőznie. Egy évvel az esküvő után megszületett a fiuk, Kal-El.

Cage és Kim 12 éven át voltak együtt. A házasság azonban hirtelen véget ért, és Cage megint azon kapta magát, hogy agglegény. Ekkor 54 éves volt. Exével azóta is jó kapcsolatban vannak, Cage még az ötödik esküvőjére is meghívta őt.

A negyedik házassága volt a legrövidebb.

Cage és Erika Koike sminkes 1 éven át randiztak, mielőtt 2019-ben összeházasodtak Las Vegasban. Cage hamar rájött, hogy hibát követett el, ezért 4 nappal később beadta a házasság érvénytelenítésére vonatkozó kérelmet.

Négy válás után sem vesztette el a reményt, és ötödször is megházasodott.

Cage és a nála 31 évvel fiatalabb felesége, Riko Shibata Japánban, egy közös barátjuk révén ismerték meg egymást, mikor Cage a Prisoners of the Ghostland című filmet forgatta. Hogy 4 előző házassága válással végződött, az sem akadályozta meg abban, hogy újra megházasodjon. FaceTime-on kérte meg Riko kezét, mikor a nő Japánban volt. Ő igent mondott, az esküvőre pedig szűk körben került sor 2021 februárjában.

Egy interjúban Cage elmesélte, hogy boldog házasságban él. “Tudom, hogy öt házasság sok, de azt hiszem, ezúttal jól választottam.”

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here