Bár az elmúlt években az ezüstös haj nagy divatját élte, a legtöbb nő mégsem hódolt be ennek a trendnek, és inkább igyekszik eltüntetni a fehér hajszálakat. Hajfestékkel ezt nagyon egyszerűen elérheted, de biztosan nem találkoztál még olyan fodrásszal vagy hajgyógyásszal, aki ezt ideális megoldásnak nevezné a hajat károsító hatása miatt. Ezért jobb, ha természetes módszert választasz, amivel semmi perc alatt megszabadulhatsz az ősz hajszálaktól! A következő tipp segítségével akár természetes fekete hajszínedet is visszanyerheted!

A hagyma jótékony hatásairól sok mindent tudunk, de a hajápolásban csak nagyon kevéssé hasznosítjuk. Pedig érdemes a fürdőszobában is elővenni, mivel hatóanyagai segítenek visszaállítani a haj természetes színét, és eltüntetik az idegesítő fehér hajszálakat. Ráadásként pedig a haj növekedését is elősegítik, és a korpával is leszámolnak!

Így csináld!

Hogy mindezt a csodás hatását élvezhesd a hagymának, nem kell mást tenned, mint egy fej vörös- vagy lilahagyma levét kipréselni. Ehhez vágd fel apróra a hagymát, majd darálóban aprítsd még pépesebbre. Ezután gyűjtsd össze és nyomkodd ki a levét.

A kinyert levet masszírozd be a fejbőrbe. Ehhez használhatsz egy vattakorongot is. Hagyd fenn 40 percig, majd öblítsd le. Minél gyakrabban végzed el ezt a kezelést, annál hamarabb fogod látni az eredményét!

2 hozzászólás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét