Valószínűleg még sosem jutott eszedbe, hogy a betéteddel bármi mást kezdj, mint amilyen célra eleve megvásároltad. Furcsán hangzik, pedig mégis magától értetődő, hogy más szerepet szánhatsz neki, hiszen steril pamutból készül és rendkívüli nedvszívó képességgel rendelkezik. Nem kell, hogy zavarban érezd magad, amiért a betét újfajta felhasználási módjait is felfedezed, hiszen a hangsúly továbbra is a láthatatlanságon, illetve az otthoni felhasználáson van!

1. Jeges pakoláshoz

Engedd tele vízzel és tedd a fagyasztóba. A betét tökéletes jeges pakolásként funkcionálni, amit bárhova elhelyezhetsz. Ha a szemed duzzadt és karikás, rakd fel néhány percre, hogy a puffadás lelohadjon.

2. Lábizzadás ellen

Többféleképpen is használhatod. Beleteheted a cipődbe, hogy közvetlenül felszívja az izzadtságot, miközben viseled. Befújhatod dezodorral, hogy a kellemetlen szagokat is semlegesítse. De megteheted azt is, hogy miután hazaértél és levetetted a cipődet, belehelyezed a betétet, hogy utólag szívja fel a nedvességet.

3. Magassarkúba

Hasonlóképpen használhatod, mint a zselés talpbetéteket. Ha magassarkú viselésére készülsz, kényelmesebbé teheted egy pár betét becsúsztatásával. Erre a célra kisebb méretet, tangához igazított betétet használj.

4. A felesleges zsír és izzadtság felitatására

Gyengéden zsírtalaníthatod a bőrödet a betét segítségével, egyúttal az izzadtságtól is megszabadulhatsz, köszönhetően nedvszívó tulajdonságának. Csak törölgesd át vele az arcod és máris felfrissülsz!

5. Törlőkendő helyett

Ha éppen nincs kéznél törlőkendő, a betét segítségével gyakorlatilag bármit megtisztíthatsz és feltörölhetsz. Fújd rá a tisztítószert és kezdheted is a takarítást!

6. Hónalj foltok ellen

A verejtékezés a leglátványosabb az arcunkon és a hónaljunknál. Ha nem szeretnél kínos helyzetbe kerülni a ruhádon lévő izzadtságfoltok miatt, ragassz fel a hónaljadba 1-1 betétet, amit senki sem fog észrevenni a ruha alatt. Titokban teszi a dolgát, de azt nagyon hatékonyan!

7. Melltartóba

Vágj kisebb méretűre egy-egy tisztasági betétet, hogy az pontosan illeszkedjen a melltartó kosaraiba. Ragaszd be őket, hogy a legnagyobb hőségben se okozzon gondot a mellek izzadása. Ha vastagabb betétet szabsz bele, egyből push-up melltartót varázsolhatsz magadnak!

8. Sminkszivacs helyett

Mindig akkor nem találod meg a táskádban, amikor a legnagyobb szükséged van rá. De egy betét biztosan akad benne! Hajtsd össze és tökéletesen használhatod a púderezéshez, pirosításhoz!

3 hozzászólás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét