A férfiak tényleg szeretik a kerekebb nőket, és ezt a véleményüket szívesen meg is osztják a közösségi oldalakon. Kiderül, hogy nem csak a formáik miatt ők a nyerők náluk.

1. Egy formás lánnyal az evés élvezetes tevékenység.

Egy férfi azt írta: “Az evés az egyik legörömtelibb dolog az életben. És az egyik legjobb dolog, amit egy randin tehetünk. Miután megnősültél, ez lesz az egyik legjobb közös program is.” Szerinte szükség van időnként a diétázásra, ha az embernek fontos, hogy egészséges maradjon, de ez nem lehet életcél.

2. Nagyon jó megölelni őket.

Az összebújás szintén egy olyan faktor, ami a kerekded nők mellett szó. Sok férfi szeret összebújni a párjával, és a formásabb nőknek ezen a téren van egy nagy előnyük. Egy férfi szerint: “Szeretem a nagyobb nőket, mégpedig pontosan azért, amiért jobban szeretem a testpárnámat a hagyományos párnámnál.”

3. Pozitív a természetük.

Vidámságuk, játékosságuk miatt a férfiak sosem unatkoznak mellettük. Mivel általában bőbeszédűek is, gondoskodnak arról, hogy sose legyen kellemetlen csend. Ez is különlegessé teszi őket.

4. A férfiak imádják az alakjukat.

A férfiak fizikailag is vonzódnak a kerekded nőkhöz, hiszen az ő testükön minden megvan, amire valaha is vágytak. Combok, csípő, ahogyan kell! Számukra testüknek minden része vonzó és izgalmas.

5. Magabiztosak és jó a problémamegoldó képességük.

A férfiak két fontos dolgot vettek észre a formásabb nőknél. Az egyik, hogy kiválóan kezelik a kellemetlen helyzeteket is, melyektől csak magabiztosabbak lesznek, és megtanulják önmagukat úgy szeretni, ahogyan vannak.

6. Gondoskodóak.

A formásabb nők általában nagyon gondoskodóak. A férfiak szerint sokkal több törődéssel és szeretettel vannak mások iránt, mivel képesek maguk elé helyezni másokat. Kiderült az is, hogy a kerekded nők szeretik a párjukkal tölteni az idejüket. Még a legkisebb dologban is örömüket lelik, amit együtt csinálnak, mint a főzés, a játék, a nevetés vagy egy jó kis beszélgetés.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét