A szakítás sosem vidám dolog. Ám néha a jó embereket is el kell engednünk, ha rájövünk, hogy a romantikus kapcsolat köztünk nem működhet. Ebben az esetben Gwyneth Paltrow tanít minket arra, hogyan lehet megőrizni a barátságot egy exszel, és hogyan lehet őszintén a legjobbakat kívánni neki az életben.

Gwyneth Paltrow és Ben Affleck kapcsolatának kezdete.

Paltrow az 1990-es évek végén, egy partin ismerkedett meg Affleckkel. 1997-2000-ig se veled, se nélküled kapcsolatban voltak. 1998-ban együtt szerepeltek a Szerelmes Shakespeare, 2000-ben pedig a Szívörvény című filmben.

Paltrow őszinte véleménye az exéről.

Szakításukat követően Affleck Jennifer Lopezzel kezdett randizni, és 2001-ben meg is kérte a kezét. 2003-ban azonban lemondták az esküvőjüket, 2004-ben pedig bejelentették a szakításukat. Ennek kapcsán Paltrow megjegyezte, hogy nem lepte meg a dolog. “Ben a saját maga életét nehezíti meg. Sok bonyodalma van, pedig tényleg nagyszerű ember. Szóval remélem, hogy megtalálja a helyét.”

Bár 3 éven át együtt voltak, Paltrow sosem hitt abban, hogy a hátralévő életét Affleck mellett fogja eltölteni. “Szerintem nagyon eltérő az értékrendünk” – vallotta be egyszer, ugyanakkor elismerte, hogy ez a kapcsolat nagyon tanulságos volt számára.

Ezt gondolták Paltrow szülei Affleckről.

Paltrow szülei nem rajongtak ezért a kapcsolatért. Értékelték, hogy mennyire intelligens, tehetséges és vicces férfi Affleck, mégis örültek, hogy kettejük útjai különváltak. Akkoriban nem volt alkalmas az idő Affleck számára ahhoz, hogy barátnője legyen, de Paltrow-val ma már nagyon jó barátságot ápolnak.

Gwyneth nagyon boldog volt a jó hír hallatán.

Most, két évtizeddel később Affleck és Lopez végre összeházasodtak. Közel 25 év telt el Affleck és Paltrow románca óta, a színésznő mégis kedves üzenetet küldött a friss házasoknak: “Szerelem!!! Olyan romantikus!!! Nagyon örülök nekik!” – írta Instagram-posztjában, ezzel is bizonyítva, hogy jó viszonyt ápol exével.

Mindig kedves kommenteket ír a friss házasoknak.

Nem ez volt az első alkalom, hogy Paltrow kifejezte, mennyire örül exe boldogságának. Miután 2021 szeptemberében Lopez és Affleck együtt jelentek meg a vörös szőnyegen a Velencei Filmfesztiválon, Paltrow máris hangot adott érzéseinek: “Na jó, ez annyira aranyos!” – írta a fotó alá, melyen a pár szerelmesen néz egymásra.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét