Az öltözködésben vannak bizonyos szabályok, melyeket a nagy mellekkel megáldott nők nagyon is jól ismernek. Ezeket pedig minden egyes vásárlásnál muszáj figyelembe venni. Az olyan elavult tippeket, minthogy hordj bő felsőt vagy válassz egyel nagyobb számú ruhát magadnak, ideje felülírni. Lássuk, hogyan lehetsz nagy mellekkel is csinos és ízlésesen öltözött!

Válaszd az egyszerűt!

A legszimplább felsőkben fogsz a legjobban mutatni! Semmi mellzsebb, fodor a mellkason, de még a vállrészen sem, hiszen minden “toldalék” hatalmasnak mutathatja a felsőtestedet. Ne tarts attól, hogy csak a legunalmasabb öltözködés való neked, hiszen a színekkel és a mintákkal is variálhatsz.

A V-kivágás a legbiztonságosabb

Láttat is meg nem is, de ami még fontosabb, a legnagyobb biztonságban egy V-kivágású felsőben tudhatod a melleidet. Szerencsére, minden típusú felsőrész elérhető ilyen kivágással, a pólóktól kezdve a pulóverekig, beleértve természetesen a csinos blúzokat is.

Óvatosan a nyaklánccal

Ha nyakláncot szeretnél viselni, a hosszra nagyon ügyelj. Semmiképp ne a melledre essen a medál vagy a dísz. A legjobb, ha a szegycsontodig érő vagy szorosan a nyakra simuló darabot választasz. Ugyanígy légy óvatos a sálakkal, kendőkkel is.

Az ujjak a barátaid

Az ujjal rendelkező ruhák nagyszerűen kiegyensúlyozzák a felsőtest arányait. Ha kebleid dúsabbak, optikailag csalhatsz, ha legalább háromnegyedes felsőt veszel fel, aminek ujjai a könyök alá érnek.

Elő a mintás darabokkal!

Ha olyan felsőt választasz, ami apró mintás, pl. leopárd foltos, homogén hatást érhetsz el a felsőtesten. A melleid nem fogják egyből magukra vonzani a figyelmet, hiszen a minták sűrűjében szinte elvesznek, ezáltal minimalizálják a “mellszobor” megjelenés esélyét.

Szélesebb pántok

Ha ujjatlan felső mellett döntenél, a spagetti pántokat felejtsd el, hiszen csak még nagyobbnak fogják láttatni a melleidet! Legyen a felső széles pántú, ami ráadásul azért is praktikus, mert a melltartó pántját is eltakarhatod vele.

Pánt nélküli felsőt soha!

A most nagyon divatos csőtopok és pánt nélküli bikini felsők mindenféle alkatnak kedveznek, de a nagy melleknek nem. Ha ilyet veszel fel, lenyomod a melleidet és nagyobbnak, formátlanabbnak is fognak látszani.

Ruhából átkötőset

Ha egyberuhán gondolkodsz, mindenképpen ezt a fazont keresd az üzletekben! Ha valamit, az átkötős, átlapolós ruhák biztosan neked találták ki! Nagyon szép V-kivágást csinálnak és a mellek helyett a derékra terelik a hangsúlyt.

Vonalból függőlegeset

Csíkok esetén számodra a vízszintes helyett a függőleges csíkozás az ideális. Ezzel megnyújthatod a felsőtestet és optikailag kicsinyítheted a mellméretet. A fentről lefelé futó, egybefüggő csíkok a felsődön nemcsak önmagukban mutatnak jól, de te is nagyon jól fogsz kinézni bennük!

2 hozzászólás

  1. Ennél nagyobb ostobaságot ritkán olvasni! A nagy mell nem egyenlő a széles vállal és háttal! Nagyjából csak a fodorral értek.

    • Kedves Margó!

      Nincs írva ilyen a cikkben, hogy a nagy mell egyenlő a széles vállal és háttal. Utalás sincs rá, hogy a nagy melleknek köze lenne más testrészek méreteihez.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét