2023 áprilisában Hilary Swank színésznő 48 évesen először lett édesanya. Éveken át őszintén beszélt arról, hogy halogatta a gyermekvállalást, de most végre valóra vált az álma az anyaságról. Sajnos a társadalmunkban megbélyegzik azt, aki idősen lesz anya, és ezt a bélyeget Hilary sem kerülhette el.

Hilary kitörő örömmel jelentette be várandósságát.

Mire betöltötte a 48. életévét, úgy tűnt, mindene megvan: ragyogó színészi karrierje, két Oscar-díja, szerető férje, aki 4 éve van mellette. De valami még hiányzott. Hilary és férje, Philip még nem váltak szülővé. Ekkor még nem sejtették, hogy két örömcsomag is hamarosan kopogtat náluk.

2022 októberében Swank nyilvános bejelentést tett arról, hogy hamarosan anya lesz. Boldogsággal telve mondta: “Ez hatalmas áldás. Teljes csoda. Ez hihetetlen.” 2023 áprilisában a színésznő már ikreit tartotta a karjaiban, és végre az anyává válást is kipipálhatta.

Egyesek megkérdőjelezték a döntését, hogy közel az 50-hez ikreket vállalt.

Hilary Swank két babának adott életet 48 évesen. A nők átlagos életkora, mikor gyermeket vállalnak, 23 év, ám mégis rengeteg példa van az időskori gyermekvállalásra. Sajnos akadt valaki, aki nem értékelte, hogy Hilary ennyi idősen vállalt gyermeket, és ennek hangot is adott a színésznő Instagram-oldalán.

  • Micsoda felelőtlenség ilyen idős korban gyerekeket hozni a világra, csakhogy kielégíts valami belső, önző vágyadat a gyerek után. Mire a gyerekeid huszonévesek lesznek, a szüleik az öregek otthonában fognak élni vagy már meg is halnak © felinememecollector / Instagram

Szerencsére sok nő megosztotta hasonló történetét, megmutatva, hogy a kommentelő mekkorát téved.

  • Az első gyerekemet tavaly szültem, 51 évesen! Élvezem minden pillanatát! © gailbbmarie / Instagram
  • Gratulálok! Én 45 éves voltam, mikor az 5. gyerekemet szültem, az egyetlen lányomat! A 45. születésnapomon jött világra. Most 18 éves, és hihetetlen jó a kapcsolatunk. Nem bántam meg, hogy ilyen későn szültem! Áldás rád és a családodra! © brenlitzo11 / Instagram
  • Gratulálok!!! 47 éves vagyok, 7 hónapos terhes, a második lányomat várom, természetes fogantatás volt. Várhatóan 20 nappal a 48. szülinapom előtt fog megszületni, és fantasztikusan érzem magam! A legjobbakat! © patriciamariadelacerdapicco / Instagram

Tökéletesen időzített.

Az igazat megvallva, Hilary mindig is tudta, hogy egyszer anya lesz, de számára nagyon fontos volt, hogy az életében ez a legmegfelelőbb időben történjen meg. 2009-ben így kommentálta azt, hogy még nincs gyermeke: “Mikor eljön a megfelelő idő, azt tudni fogom, készen állok rá. Tudom, hogy jövő héten leszek 35. De azt is tudom, hogy az időzítésnek megfelelőnek kell lennie.”

Hilary egyszer elmondta azt is, hogy terhes lett számára, hogy saját maga helyett mindig másokról gondoskodik. “Nekem az volt a szokásom, hogy mindenkiről gondoskodom. Gondoskodtam az anyukámról, gondoskodtam az apukámról, gondoskodtam Chadről. Nem szeretném tovább cipelni magammal ezt. Nehéz lesz ezen a szokáson változtatni, de muszáj, mert a végére már egy részemet feláldoztam miatta.” Akkoriban a gyerekvállalás csak még inkább eltávolította volna attól, hogy magára koncentrálhasson.

Miután Swank férjhez ment Philip Schneiderhez, tudta, hogy végre van egy párja, akivel családot alapíthat. A dolgok pedig tökéletesen alakultak köztük.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét