Hiteles, világszerte ismert és csodált nők szájából hallhatod, amit magad sem akarsz elhinni: Az öregedésnek bizony rengeteg jó oldala is van.
A következő hírességekről azt is tudhatjuk, hogy méltósággal viselik az idő múlását, éppen ezért adhatunk a szavukra, ha azt mondják, ne akarjuk visszapörgetni az idő kerekét, mert minden életkornak megvannak a maga előnyei.

Jennifer Aniston – 48 éves

A huszonévesen és negyven felett egyformán szívdöglesztő színésznő saját bevallása szerint az elmúlt néhány év örömtelibb és önfeledtebb volt, mint korábban valaha. Valószínűleg azért, mert sokkal inkább el tudta fogadni magát, úgy fizikailag, mint pszichésen.

Meryl Streep – 68 éves

Ahogy nyilatkozta, nagyon hálás azért, hogy él. Rengeteg kortársa beteg vagy már el is ment. Ezért az öregedésre egyetlen rossz szava sem lehet.

Elle Macpherson – 53 éves

Az egykori topmodell sem úgy beszél az idő múlásáról, mint valamiféle átokról. Ahogy fogalmazott, soha nem érezte magát ennyire jól a bőrében, mint most. Mikor visszanézi a régi fotóit, látja ugyan, hogy fantasztikusan nézett ki, de tudja, hogy nem úgy érezte magát.

Michelle Pfeiffer – 59 éves

Szerinte a legjobb abban, hogy elmúlt 50, hogy már nem kell megfelelnie semmilyen sztereotípiának. Megengedhet magának egy kis pocakot, hiszen ilyen korban már senki nem várja el a kockahasat sem.

Helen Mirren – 72 éves

Az Oscar-díjas színésznő sem kívánja vissza a fiatalságát. Szerinte kifejezetten menő dolog idősnek lenni. A legjobban pedig azt szereti benne, hogy megengedheti magának, hogy magasról tegyen mindenre!

Kim Catrall – 61 éves

A Szex és New York sorozat sztárja felett is múlik az idő, de ő ezt cseppet sem bánja. Ahogy mondja, a 40-es évei is csodásak voltak, de túl az 50-en az önismeret eddigi legmagasabb fokára ért. Nem próbál meg másvalakinek látszódni vagy változtatni magán, sem az életén.

Charlize Theron – 42 éves

A most is gyönyörű színésznő úgy érzi, az egész élete rohanással telt. Most, hogy idősebb lett, már nem érzi úgy, hogy bármiről is lemaradna. Nyugodtabb szakaszba lépett az élete, a legjobban otthon érzi magát. Végre igazán tud örülni az életnek és ez a legnagyobb dolog.

Jennifer Lopez – 48 éves

Saját bevallása szerint fiatalabb korában nagyon bizonytalan volt, de most már nem érdekli az, hogy mindenkinek megfeleljen. Ha hibázik, hát majd elesik és újra feláll. Semmi vész!

Gwyneth Paltrow – 44 éves

A kétgyermekes színésznő szintén a magabiztosságot hangsúlyozza ki, mint az idő múlásának egyik legfőbb előnyét. Elárulta azt is, bikiniben is sokkal elégedettebb magával most, mint a gyermekei születése előtt. Ez pedig nem annak köszönhető, hogy az alakja lett jobb, hanem annak, hogy teljesen megbarátkozott magával kívül-belül.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét