Kevin Costner és felesége, Christine Baumgartner ritka boldogságot mondhatnak magukénak. Costnernek voltak korábbi kapcsolatai, és már voltak gyermekei, mikor megismerkedett mostani párjával, akivel szétszakíthatatlan a kötelékük.
Ha te is szereted a szép szerelmi történeteket, cikkünkből megismerheted Kevin Costnerét.

Első felesége Cindy Silva volt.

A Kaliforniai Állami Egyetemen ismerkedtek meg, mikor mindketten ott tanultak. Örült, hogy talált végre egy csinos, értelmes, édes nőt, akiben minden megvan, amire vágyott. 1978-ban házasodtak össze, és 3 gyermekük született: Annie, Lily és Joe.

Házasságuk különböző problémák és hűtlenségről szóló pletykák miatt tönkrement, ezért 16 év után elváltak. Hivatalosan 1994-ben mondták ki a válást.

A válás után még nem állt készen egy új szerelemre.

A válás után Costner magánélete keszekusza volt: “Olyan voltam, mint egy tipikus agglegény. Ezen a héten ezzel a nővel vagyok, a jövő héten meg már egy másikkal.” Rövid kapcsolata volt Naomi Campbellel és Courtney Cox-szal is. Viszonyt folytatott Bridget Rooney-val, akitől 1996-ban fia is született, Liam.

2 évvel később Kevin megismerkedett Christine Baumgartnerrel, aki táskákat tervezett és modellként dolgozott. Legelőször egy golfpályán találkoztak, ahol a színész a Fejjel a falnak című filmhez próbált. Az időzítés azonban nem volt megfelelő egészen 1998-ig, mikor újra összefutottak egy étteremben, ahol Costner rögtön el is kérte a nő telefonszámát, és azt ígérte neki, néhány héten belül felhívja.

Kevin adott egy esélyt a kapcsolatnak, és kitárta szívét minden félelme és kétsége ellenére. “Mikor Christine-nel találkoztam, még nem álltam készen egy új szerelemre. Sok időbe telt, mire ki tudtam mondani, hogy ‘szeretlek’. Nagyon sok időbe” – mesélte a színész.

4 éve voltak együtt, mikor szakítottak.

Megismerkedésükkor Costnernek már volt 4 gyermeke. Bár szerették egymást, de a gyerekvállalás kérdésében nem jutottak közös nevezőre. Christine vágyott gyerekre, Kevin viszont nem szeretett volna többet.

Emiatt szakítottak is, de aztán Kevin rájött, hogy képtelen a nő nélkül élni. Christine sejtette, hogy a férfi vissza akar majd térni hozzá, ezért azt mondta neki: “Várni fogok rád, de nem sokáig. Ha észhez tértél, gyere vissza hozzám.”

Kevin és Christine 2004-ben tartották romantikus esküvőjüket.

2003-ban eljegyezték egymást, 2004-ben pedig összeházasodtak Costner aspeni birtokán. A szertartáson csak a legszűkebb család és néhány barát volt jelen. Kevin olyan esküvőt szeretett volna Christine-nek, amire egész életében emlékezni fog.

3 évvel az esküvő után megszületett első fiuk, Cayden, 2009-ben pedig második fiuk, Hayden is. Lányuk, Grace 2010-ben látta meg a napvilágot.

Túlélték a hullámvölgyeket is.

Minden házasságba munkát kell fektetni, de úgy tűnik, Kevin megtalálta a boldog házasság titkát. A szeretet és a tisztelet mellett szerinte az a legfontosabb, hogy tudnak egymástól bocsánatot kérni, mikor hibáznak.

Kevin szerető családapa és boldog férj.

Kevin nemcsak nagyon sikeres színész, de elkötelezett családapa is. Christine-nel a házasságuk már 18 éve tart. Eközben bizonyította, hogy remek férj és egyben nagyszerű apja a 7 gyermekének, akikkel igyekszik minél több időt eltölteni. Egyszer azt mondta, egész életében kétféle szerepet játszott: az egyiket a filmekben, amiért fizetést kapott, a másik pedig az apaszerep, amiért nagyon hálás.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here