Bár mindenkinek joga van annyi plasztikai műtétet elvégeztetni magán, amennyit csak szeretne, érdekes látni, hogyan néznének ki a sztárok, ha hagyták volna, hogy természetes módon öregedjenek meg.
A képek láttán eldöntheted, ki hozott helyes döntést és ki tette volna jobban, ha nem avatkozik a természet törvényeibe.

1. Cindy Crawford

A gyönyörű modell elég nyíltan szokott arról beszélni, hogy nem csak a genetikának köszönheti fantasztikus kinézetét. “Nem fogok hazudni magamnak, egy bizonyos kor után a krémek mindössze a bőr felszínén hatnak, a rugalmasság visszaállításához csak a vitamininjekciókra, a botoxra és a kollagénre számíthatok. Egyszerű, egészséges életet élek, ami csodákra képes. Sok vizet iszom, figyelek arra, hogy mit eszem, de a bőröm állapotát a plasztikai sebészemnek köszönhetem.”

2. Christie Brinkley

Bevallotta, hogy mikor elért egy bizonyos kort, úgy döntött, elérkezett az idő egy noninvazív kezelésre, hogy megőrizhesse a fiatalságát. “Egy bizonyos ponton szükséged lesz egy kis extrára. Mikor a tükörbe nézek, azt akarom látni, hogy olyan jól nézek ki, mint ahogyan érzem magam. Ha valamit megteszel azért, hogy magabiztosabb legyél és jobban érezd magad a bőrödben, akkor az arcod illeni fog a lelkedhez. Az én lelkem pedig életvidám és energikus.”

3. Robin Wright

A színésznő nyíltan beszélt arról, hogy a botox mellett egyéb kezeléseket is bevet a fiatalság érdekében. “Természetesen botoxoltatok időnként. De egy Sublime nevű kezelést is alkalmazok. Ez egy nem műtéti eljárás, ami hő segítségével hozza a kollagént közelebb a bőrfelszínhez. Észrevettem a változást a bőröm állapotában. Az egyik barátomnak van egy nagyon vicces mondata: Öregedés? Az nagyon drága dolog!”

4. Linda Evangelista

Egy másik sztár, aki nem rejti véka alá, hogy ő sem bízza a természetre az öregedést. Sőt, büszkén mondja, hogy nagy rajongója a különböző kezeléseknek és szépészeti beavatkozásoknak. “Botoxot használok, és ezt nem szégyellem bevallani. Emellett a Thermage kezelést is igénybe veszem, ami stimulálja a kollagén termelődését. Ezt a kinézetemért teszem, ugyanúgy, mint ahogyan más a haját festi vagy sminkel, hogy jobban érezze magát.”

5. Jane Fonda

Beszélt róla, hogy neki is volt plasztikai műtétje, és ez legalább egy évtizedet fiatalított is rajta.

6. Sharon Osbourne

Egy másik híresség, aki beismerte, hogy alávetette magát pár beavatkozásnak, amelyektől sokkal üdébbnek és magabiztosabbnak érzi magát.

7. Melanie Griffith

Melanie Griffith bevallotta, hogy jó néhány plasztikai műtéten átesett, és azt is elismerte, hogy van köztük olyan, amit megbánt, mert túlzásba esett vele. Ezért tűnik az arca természetellenesnek. Ma már inkább a természetesség elérésére törekszik, hogy jobban érezze magát a bőrében.

8. Cher

Cher azt mondja magáról, hogy a plasztikáztatás reklámarca is lehetne. “Volt arcfelvarrásom. De kinek nem?!”

9. Donatella Francesca Versace

Az olasz divattervező, üzletasszony, modell és a Versace-csoport jelenlegi vezetője számtalan plasztikai műtéten esett már át. Azt is elismerte, hogy a kinézetében már nem fedezhetők fel az örökölt vonások, sokkal inkább a rengeteg krém, a haj- és bőrkezelések, valamint a botox hatásai látszódnak rajta.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer és a NJD fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here