A szerelmet sokszor a fiatalsággal kapcsoljuk össze. Pedig nem ritka, hogy érettebb korban köszönt be az életünkbe. Ez történt Richard Gere-rel is, aki idősebb korában találkozott álmai nőjével, és a korkülönbség ellenére minden téren egymásra találtak.
Cikkünkből megismerheted Richard Gere és Alejandra Silva szerelmének történetét.

Richard Gere akkor találkozott először Alejandrával, mikor a nő még jóval fiatalabb volt. A színész a nő családjától bérelt csónakot. Sok év telt el, mire elkezdtek vonzalmat érezni egymás iránt és romantikus kapcsolat alakult ki köztük.

2014-ben kezdtek randevúzni, és 2018-ban tartották szűkkörű esküvőjüket. A színész olyan társra lelt a nőben, aki értékeli a humanitárius munkáját is, hiszen Silva szintén egy olyan alapítványnál dolgozik, amelynek a hajléktalanság felszámolása a célja.

Gere azt mesélte: “A világon a legboldogabb férfi vagyok. Hogyan ne lennék az? Elvehettem álmaim nőjét, aki okos, érzékeny, elkötelezetten segít másoknak, vicces, türelmes, tud megbocsátani, istenien főz és a világ legjobb salátáját készíti.”

A fiatal aktivista így beszélt a kapcsolatukról: “Mintha egy tündérmesében lennék. Semmi kétség, hogy a legszerencsésebb nő vagyok a világon. Mi lehet romantikusabb, mint egy férfi, aki dalokat ír neked?” Tény, hogy Gere virágokat küldött a nőnek és addig udvarolt neki, míg ő bele nem egyezett egy randevúba. Mióta összeházasodtak, azóta mindennap énekel is neki.

Silva csak dicsérni tudja férjét: “A legszerényebb, legérzékenyebb, legtörődőbb, legfigyelmesebb, legviccesebb ember, akivel valaha találkoztam. Mit mondhatnék? Nagyon szerelmes vagyok! Te hogyan éreznél, ha minden reggel megkérdeznék tőled, hogy ma mi tenne boldoggá? Nem telik el úgy nap, hogy ne említené meg, mennyire fontos vagyok neki. Nagyon szerencsés vagyok.”

Mikor hosszú idő után újból találkoztak, már mindketten túl voltak egy váláson. A több mint 30 évnyi korkülönbség sem akadályozta meg őket abban, hogy szeressék egymást és legyűrjék a nehézségeket.

Silva ezzel kapcsolatban azt mondta: “A szerelmi történetek mindig bonyodalmakkal kezdődnek, mikor együtt kell legyőzni a nehézségeket, hogy közelebb tudj kerülni a másikhoz. Elismerem, hogy voltak kétségeim. Eleinte ő sokkal jobban hitt ebben az egészben, mint én. De azt már a legelejétől éreztük, hogy minket egymásnak rendelt a sors.”

2019-ben született meg fiuk, Alexander. Előző házasságaikból mindkettőjüknek vannak gyermekei, ő az első közös gyermekük. 2020-ban megszületett a második is. Jelenleg egy farmon élnek New Yorkban, teljes nyugalomban.

Azáltal, hogy Alejandra Silvában megtalálta az ideális párt, Gere-nek sikerült felszínre hoznia a gondoskodó és szerető oldalát. A múltban eléjük gördülő akadályokat könnyedén leküzdötték, és azóta is nap mint nap kimutatják egymás iránti szeretetüket.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here