“A szerelem akkor talál rád, mikor a legkevésbé számítasz rá” – legalábbis így mondják. Gwen Stefani és Blake Shelton története pedig bizonyítják is ezt. Miután mindketten túl voltak egy nehéz kapcsolaton és szakításon, a zene összehozta őket. Hogy egymásba szerettek, azt jelentette, mindkettőjüknek ki kell gyógyulni a múltbéli szívfájdalomból, és egy új, közös életet kell felépíteniük.

Gwen Stefani előző kapcsolata nagyon fájdalmasan ért véget.

Gwen első komoly kapcsolata a No Doubt egyik tagjával, Tony Kanallal jött létre. “Szerelmes voltam belé, és lenyűgözött, ő pedig tudta ezt” – emlékezett vissza az énekesnő egy interjúban. A két zenész 7 évig volt együtt, de 1994-ben Kanal szakított Stefanival. A következő néhány évben a munkát közösen folytatták tovább, még olyan dalokat is készítettek együtt, melyek a szakításukról szóltak.

Több mint 10 évig volt Gavin Rossdale felesége, de 2015-ben elváltak.

Röviddel a szakítás után Stefani megismerte Gavin Rossdale-t, a Bush nevű zenekar frontemberét. Bár akkor 26 éves volt, Stefani még mindig a szüleivel élt, Rossdale pedig csak a második szerelme volt az életében. Hamar szerelmesek lettek, és éveken át randiztak, mielőtt 2002-ben összeházasodtak. Házasságukból 3 fiú született.

Sajnos ez a kapcsolat sem alakult szerencsésen, mivel Stefani rájött, hogy Rossdale megcsalta. “Azon tűnődtem, miért vagyok én ilyen szerencsétlen a szerelemben. Olyan sok szeretet van bennem” – mondta az énekesnő.

Blake Sheltont a The Voice című műsorban ismerte meg, ahol mindketten zsűritagok voltak.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Blake Shelton (@blakeshelton) által megosztott bejegyzés


Amikor a házassága a végéhez közeledett, 2014-ben ismerkedett meg Blake Sheltonnal a The Voice forgatásán. Mindketten zsűritagok voltak, és mindketten éppen váltak, ezért is tudtak egyre közelebb kerülni egymáshoz. Sikertelen magánéletük és a zene iránti rajongásuk alapozta meg a kettejük közti kapcsolatot. 2015-ben kezdtek randizni.

A zene iránti szenvedélyük rögtön összekötötte őket, de mindkettőjüknek meg kellett küzdeniük a hűtlenséggel, amit korábban átéltek.

Bár a szikra azonnal ott volt köztük, előző kapcsolatuk miatt mindkettőben ott volt még a bizonytalanság és a bizalmatlanság. “Nem mondott nekem sokat, mert még nem nagyon ismertük egymást, de azt mondta: ‘Valami nagyon hasonlón megyek keresztül, mint amin te is keresztül mentél. Megértem és gyűlölöm az egészet’” – emlékezett vissza Shelton a kapcsolatuk kezdetére. Stefani és Shelton együtt képesek voltak kilábalni a szívfájdalomból, begyógyítani a sebeiket és új kezdetet nyitni.

Mindkettőjük szíve begyógyult, és közösen kezdtek új életet.

“Romantikus módon azt gondolom, hogy mikor ilyen váratlanul és ilyen nagyon szerelmes leszel, ráadásul ilyen idős korban, akkor az első romantikus reakció, hogy házasodjunk össze” – mesélte Stefani azzal kapcsolatban, hogy hogyan álltak a házassághoz, miközben a fiaira is gondolnia kellett. Szerencsére Shelton bizonyította, hogy nagyszerű nevelőapa, és 5 év randevúzás után megkérte Stefani kezét.

Egy gyönyörű ceremónián házasodtak össze 2021 nyarán egy country témájú esküvőn, egy farmon.

“Egész életemben arra vágytam, hogy legyen férjem, legyenek gyerekeim, ahogyan a szüleimnél láttam.”

“Az álmom darabokra tört” – utalt Stefani a Rossdale-el való házasságának kudarcára. “Egész életemben arra vágytam, hogy legyen férjem, legyenek gyerekeim, ahogyan a szüleimnél láttam.” Röviddel ezután azonban megismerte Blake Sheltont, aki akkor 46 éves volt. Történetük bizonyította, hogy szívfájdalom is vezethet az igaz szerelem megtalálásához. Stefani számára pedig az örökre elveszettnek tűnt álom most újra valósággá vált.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Gwen Stefani (@gwenstefani) által megosztott bejegyzés

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét