Amikor gyerekek vagyunk, nem teljesen értjük, hogy mi folyik köröttünk, kik is a szüleink pontosan. Anyának és apának hívjuk őket, és sokszor azzal sem vagyunk tisztában, hogy mi a munkájuk. Ugyanez történik a hírességek gyerekeivel is, és amikor rájönnek, hogy a szüleik híresek, általában igencsak meg vannak lepve.
Szeretnénk megosztani 15 történetet arról, hogy sztárpárok gyerekei hogyan tudták meg, hogy a szülei híresek.

1. Ricky Martin fiai, Valentino és Matteo

Egy interjúban a Puerto Ricó-i énekes elmondta, hogy akárhányszor az ikrei elutaznak vele a koncertekre, mindig a backstage-ben maradnak. Amikor elég idősek lettek, hogy megnézzék az apukájuk egyik műsorát, nagyon meglepődtek.

“Egy nap, mikor a gyerekek már elég idősek voltak, mondtam nekik, hogy menjenek az épület elé. Miután látták a fényeket és az egész show-t, odajöttek hozzám, és azt mondták: ‘Apa, te vagy Ricky Martin!’ Azt válaszoltam: ‘Nem Ricky Martin vagyok, az apukátok vagyok!’ Mire rögtön azt mondták: ‘Nem, nem, nem, nem, te vagy Ricky Martin!’ És minden megváltozott.”

2. Lincoln és Delta, Dax Shepard és Kristen Bell lányai

Dax Shepard osztotta meg, mi történt, mikor a lányai rájöttek, hogy ő és Kristen Bell híresek.

Az egyik lány megkérdezte, hogy miatta vagy a társa miatt hallgatják-e az emberek a podcastjét. Dax elmagyarázta, hogy eredetileg miatta kezdték hallgatni. A lánya megkérdezte, hogy “De miért?”, mire ő azt mondta, “Hát, drágám, mert apa híres.” A lánya teljes sokkban volt, és azt kérdezte: “Anya tudja?” Shepard erre azt válaszolta: “Természetesen, szívem, anya híresebb, mint én!”

3. Kaia Gerber, Cindy Crawford lánya

2017-ben Cindy Crawford szupermodell lánya, Kaia Gerber megosztotta a Teen Vogue magazinban, hogy hogyan szerzett tudományt édesanyja hírnevéről. “Azt hiszem a 8. szülinapomon Disneylandben kezdtem megérteni, hogy mi folyik itt. Én a hercegnőkkel akartam képet készíteni, mindenki más pedig vele”– mondta.

4. Brooklyn Beckham, David Beckham fia

2017-ben Victoria és David Beckham fia, Brooklyn Beckham a Wonderland magazinnak elmondta, hogyan jött rá 13 évesen, hogy az apukája híres sportoló. “Focimeccsre mentem, és az emberek kiabálták apám nevét, az én reakcióm meg az volt, hogy ‘Mi, te jó ég, én ezt nem is így látom.’”

5. Moses, Gwyneth Paltrow fia

2013-ban Gwyneth Paltrow egy interjúban elmesélte, hogyan tudta meg a fia, hogy híres. Justin Biebert indultak megnézni, és a fia azonnal felfedezte az összefüggést. Justin Bieber és a többi ember, akiket nagyon menőnek tartott, tudták, hogy ki az anyukája, mert szerepelt A Vasember-filmben. Tekintve, hogy mindez új volt neki, levonta a következtetést: “Áh, benne vagy a filmben!”

6. Brandon és Dylan, Pamela Anderson fiai

Pamela Anderson elmesélte, hogyan vonták kérdőre a fiai, Brandon és Dylan, mikor tudomást szereztek a hírnevéről.

“Odajöttek, és megkérdezték: ‘Anya, te vagy Pamela Anderson?’, én pedig mondtam, hogy ‘Igen!’, ők meg erre: ‘Mi? Miért mondják ezt az emberek? Tényleg te vagy Pamela Anderson?’, én meg mondtam, hogy ‘Hát igen.’”

7. Luca Comrie, Hilary Duff fia

Hilary Duff azt mesélte, hogy a fia, Luca Comrie fokozatosan figyelt fel arra, hogy ő híresség. Először a kisfiú látta az anyukáját egy magazin címlapján, de azt gondolta, hogy ez olyasmi, amit az anyukák csinálnak. Ez volt addig a napig, amíg az egyik csoporttársa el nem árulta neki az anyukája nevét (vagy legalábbis Hilary így gondolja). Hozzátette, hogy Luca először nem is tudta az ő nevét, egyszerűen anyának hívta, aztán egy szép napon a azt mondta neki: “Tudom, hogy a neved Hilary Duff.”

8. Jack Quaid, Meg Ryan és Dennis Quaid fia

Meg Ryan és Dennis Quaid fia, Jack Quaid így nyilatkozott arról, hogy milyen volt híres szülőkkel felnőni:

“Teljesen tisztában voltam vele, hogy az, ahogy én növök fel, nem a normális, de ezzel egy időben – annak ellenére, hogy mit csináltak a szüleim – ők még mindig az anyukám és az apukám voltak. Nem olyan, mintha valamelyik filmszereplővel vacsoráznál együtt, apa soha nem volt Jerry Lee Lewis a ballagásomon, és semmi nem volt így kezelve. Szerintem ha a többi gyereknek, akikkel felnőttem, híres színész szülei lettek volna, akkor azt gondolták volna, hogy ‘Így működik a világ!’”

9. Georgia May, Mick Jagger lánya

Georgia May Jaggertől, Mick Jagger és Jerry Hall legfiatalabb lányától egy interjúban megkérdezték, hogy tudta-e, hogy a szüleinek nem átlagos foglalkozásuk van, amire azt válaszolta:

“Nem igazán, amikor turnéra mentem apával, tudtam, hogy zenész, de ők a szüleim voltak. Még mindig úgy gondolok anyára, mint egyfajta mókamesterre, aki menő, de akkor is mókamester.”

10. Alexa Ray, Christie Brinkley és Billy Joel lánya

Amikor kicsi volt, Alexa Ray nem tudta, hogy a szülei nemzetközi sztárok. Long Islanden nőtt fel, és a szülei próbálták titkolni előtte, hogy mennyire híresek, szóval fogalma sem volt róla. Christie azt mondta, hogy amikor mindenki integetett nekik, Alexa egyszerűen azt gondolta, hogy népszerűek a környéken.

11. Michael Joseph, Michael Jackson fia

A Good Morning America egyik interjújában Michael Joseph Jackson azt mondta, hogy sem neki, sem a testvéreinek nem tűnt fel, hogy az apukájuk popsztár volt.

“Azt hiszem, először akkor fogtuk fel, mikor videókat láttunk az előadásairól. ‘Oké, az normális, hogy a nők ájuldoznak a koncerteken.’ De az lepett meg a leginkább, amikor láttam, hogy a kigyúrt férfiakkal is ez a helyzet, szóval gondoltam, hogy ‘Itt valami másról van szó’” – mesélte nevetve.

12. Luca Dotti, Audrey Hepburn fia

Luca Dotti, Audrey Hepburn legkisebb fia a People egyik interjújában jegyezte meg, hogy nem tudta, hogy az édesanyja világhírű filmsztár volt.

“Egy egyszerű vidéki lány volt.” Ha a riporterek kérdezték volna Lucát Audrey Hepburnről, azt mondta volna, “Nem tudom, kiről beszélnek, biztosan tévednek, az én édesanyám neve Dotti.” “6 éves koromig nem tudtam, hogy ő Audrey Hepburn” – tette hozzá.

13. Caleb és Liv, Julianne Moore gyerekei

Julianne Moore elmesélte, hogy a gyerekei soha nem gondolták, hogy az édesanyjuk ilyen híres.

“Néhány éve, amikor nyertem egy díjat, az egyik olyan filmklubban voltak. Látták egy vagy két filmemet, de nem tudtak mindegyikről. Szóval elámulva jöttek oda hozzám. Először attól voltak lesokkolódva, hogy ilyen sok filmben játszottam, aztán pedig azért, mert botrányos jelenetekben szerepeltem” – mondta Julianne.

14. Hazel, Emily Blunt és John Krasinski lánya

Emily Blunt megosztotta, hogy ő és a férje, John Krasinski soha nem használták otthon azt a szót, hogy híres, hogy a lányaiknak továbbra se legyen tudomásuk a hírnévről. Egyik nap, a legidősebb lányuk, Hazel odament az anyukájához, és azt kérdezte: “Te híres vagy?”

Emily feltételezi, hogy valaki az iskolában mondta neki vagy kérdezte meg, de a kislány ott helyben elvesztette az érdeklődését a téma iránt és mást nem mondott. “Amit nem akarok az az, hogy a lányaim fontosnak vagy különlegesnek érezzék magukat, vagy hogy a legcsekélyebb esély legyen arra, hogy úgy érzik, ők mások, mint a többi gyerek. Ha a lehető legtovább tudnák ignorálni a hírnevet, az tenne engem boldoggá” – mondta Emily.

15. Rumer, Bruce Willis és Demi Moore lánya

Rumer Willis Bruce Willis és Demi Moore legidősebb lánya. Azt mondta, hogy fogalma sem volt róla, hogy milyen híresek a szülei. “Elmentünk Disneylandbe, az emberek odajöttek, és képeket próbáltak készíteni, és én nem értettem” – mondta Rumer.

Mit gondolsz arról, hogy a színészek próbálják rejtegetni a hírnevüket a gyerekeik elől, amíg csak lehetséges?

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here