Rihanna 2022-ben jelentette be, hogy gyermeket vár. A média és a rajongók rögtön felkapták a hírt, főleg, hogy ez Rihanna stílusára is nagy hatással volt. Az énekesnő továbbra sem félt crop topokat felvenni, melyekből kilógott a pocakja, pedig a társadalom többsége még mindig azt várná el egy terhes nőtől, hogy diszkréten elrejtse a hasát.
Rihanna kismama ruháira érdemes egy pillantást vetned, hogy megnézd, mennyit változott mára a várandósság alatti öltözködés.

Az anyukáink és nagymamáink nagy, bő ruhákkal rejtették el a pocakjukat, szinte láthatatlanná téve a várandósság tényét. Szerencsére az idők változnak, és egyre több kismama visel testre feszülő, a hasat megmutató ruhákat. Ennek egyik oka feltehetően az, hogy a nők manapság a várandósság alatt is dolgoznak, utaznak, sportolnak, ezért öltöznek jóval változatosabban.

De Rihanna ruhái még a jelenlegi trendeken is túlmutatnak. Bátran felvesz nyitott, a hasnál kivágott darabokat, ezzel még stílusosabbá téve a várandósságának időszakát. Nem lehet vitatkozni azzal, hogy Rihanna egy igazi stílusikon, de a terhessége ezt még magasabb szintre emelte.

Az egyik interjúban azt mondta: “Próbálom a lehető legjobban kiélvezni. A divatot pedig imádom. Dacolok azzal, amit a terhesség és az anyaság jelent. Ez néha nem túl kényelmes, de csak öltözz fel, és tegyél úgy, mintha az lenne.”

Rihanna kismama stílusának üzenete, hogy a terhesség nem gátolhat meg abban, hogy azt vedd fel, amit csak akarsz. Viselhetsz rövid felsőt, kismamaként is lehetsz magabiztos a megjelenésedben. Rihanna tökéletes példa arra, hogy a várandósság egy nő életének az egyik legörömtelibb időszaka és ez az öltözködésben is bátran visszaköszönhet.

Rihanna stílusa azt mutatja, hogy beléptünk egy új korszakba, ahol a terhesség már nem azt jelenti, hogy többé nem öltözködhetsz kedved szerint. Az énekesnő megmutatta, hogy a várandósság nem állhat a vágyaid útjába a divat terén sem, inkább egy újabb lehetőséget ad arra, hogy kifejezd önmagad.

Hogy tetszik a terhes Rihanna stílusa? Te is kibontakoztatnád a babapocakodat?

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here