Michelle Rodriguez és Vin Diesel között a vásznon kétségkívül működik a kémia. A Halálos iramban való első megjelenésüktől kezdve tapintható volt a köztük lévő kapcsolat, együttműködésük a sorozat alapelemévé vált. Amit viszont sok rajongó sem tud, hogy a filmben látható kapcsolatukat átültették a valóságba is, ami mély és tartós barátságot eredményezett, ami már több mint 2 évtizede tart.

Nem csak a filmbeli kémia tart már több mint 20 éve.

A forgatókönyvtől a vászonig a filmek szereplői extrém átalakulásokon eshetnek át. Ez történt Michelle Rodriguez karakterével, Lettyvel is. Átváltozáson ment keresztül az első Halálos iramban filmben. A karakterében bekövetkezett változások következtében jöhetett létre az a felvillanyozó kémia Letty és a Vin Diesel által alakított Dominic Toretto között, amit ma ismerünk és imádunk.

Vin Diesel immár 40 éve szenvedélyes Dungeons & Dragons játékos. Annyira imádja a játékot, hogy még az előszót is ő írta a 30 Years of Adventure: A Celebration of Dungeons & Dragons című könyvhöz. És most jön az ironikus fordulat: Michelle Rodriguez az, aki a D&D fantasztikus világában játszhat a 2023-as kasszasikerben, a Dungeon and Dragons: Betyárbecsület című filmben.

Hollywood egyik legszeretetteljesebb barátsága az övék.

Az első pletykák a 2000-es évek elején kaptak szárnyra Rodriguez és Diesel kapcsolatáról. Miközben Diesel elismerte, hogy volt idő, mikor randiztak egymással, Rodriguez tisztázta, hogy romantikus kapcsolat már nincs közöttük. Annak ellenére, hogy szerelem nem lett a dologból, Rodriguez továbbra is nagyra tartja Dieselt, és dicséri azokat a tulajdonságait, melyek annyira vonzották őt.

Ott vannak egymásnak, ha szükség van rá.

Michelle Rodriguez, aki a Halálos iramban rajongók kedvenc karakterét, Lettyt játssza, beszélt arról, hogyan ábrázolják a nőket a sorozatban. A 44 éves színésznő azzal fenyegetőzött, hogy ott hagyja a sorozatot, ha a következő részben a nők nem kapnak nagyobb hangsúlyt. Egy Vin Diesellel közös Instagram-posztban viszont dicsérte a színészt a támogatásáért.

“Vin, hosszú évek óta te vagy az erős nők legfőbb támogatója – mondja Rodriguez a videóban. – Ezt mindig is értékeltem benned az évek során, és tudd, hogy ha bármit is posztolok, az nem rád vonatkozik.”

A Michelle Rodriguez és Vin Diesel, avagy Letty és Dom között a filmvásznon működő kémia kétségkívül nagy szerepet játszott abban, hogy a való életben is ilyen szoros kapcsolat alakult ki közöttük. A közös élmények, a kaland iránti szenvedélyük pedig még inkább megerősítette barátságukat az évek során, így életre szóló köteléket tudtak kialakítani egymással.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét