Rebel Wilson és barátnője, Ramona Agruma eljegyezték egymást. A színésznő erről Instagramon számolt be. Tavaly jelentették be kapcsolatukat nyilvánosan, az eljegyzésre pedig Disneylandben került sor.

Megható eljegyzés Disneylandben.

Wilson Instagram-posztjában fejezte ki örömét: “Igent mondtunk!” A poszt mellé pedig fotókat is csatolt magukról, mindketten összeillő, rózsaszín-fehér pulóvert viseltek. Az első fotón Agruma büszkén mutatja gyönyörű eljegyzési gyűrűjét, miközben szerelmesen csókot váltanak.

A második fotón a párt rózsaszín, fehér és sárga rózsacsokrok veszik körbe, rózsaszirmok szállnak a levegőben, hogy még teljesebbé tegyék a romantikus hangulatot. Bár mindketten térdelnek, a gyűrűt rejtő dobozt Wilson tartja a kezében.

Disneyland különleges jelentőséggel bír Wilson és Agruma életében, akik 2022 júniusában jelentették be, hogy egy párt alkotnak. Úgy tűnik, Disneyland ideális helyszínt szolgáltatott az eljegyzéshez.

Néhány nappal az esemény előtt Wilson egy neves ékszerésztől vásárolta a gyűrűt, és lelkesen mutatta meg az ékszert a kis kék dobozban. A pár a nap hátralévő részét a parkban töltötte, és élvezte egymás társaságát. Ahogy besötétedett, együtt táncoltak a kastély előtt, ami szivárvány színekben pompázott, feltehetően a friss jegyespár tiszteletére.

A nyilvánosság előtt is felvállalták kapcsolatukat.

2022 júniusában, a Pride hónapjában Wilson Instagramon osztotta meg, hogy egy párt alkot Argumával. Ezzel a kapcsolatuk nyilvánossá vált. “Azt hittem, egy Disney-herceget keresek… de talán akire mindvégig szükségem volt, az egy Disney-hercegnő” – írta a posztban.

Instagram profilja szerint Arguma a Lemon Ve Limon, egy Los Angeles-i ruhamárka alapítója.

A régóta vágyott baba.

Az elmúlt év tele volt mérföldkőnek számító eseményekkel Rebel számára, aki végre édesanya lett. Lánya, Royce Lillian béranya segítségével jött világra 2022 novemberében. Felhőtlen boldogságáról Wilson szintén Instagramon számolt be, kislányát pedig gyönyörű csodának nevezte.

Háláját fejezte ki mindenkinek, aki segített valóra váltani ezt az álmát, elsősorban a béranyának, aki olyan odafigyeléssel hordta ki és hozta világra Royce Lilliant. Emögött több évnyi küzdelem áll, de Rebel nagyon boldog, hogy végre karjaiban tarthatja gyermekét.

Mióta a baba megérkezett, Wilson próbál egyensúlyozni az anyaság és a párkapcsolata között. “Fogod a babát, elvágod a köldökzsinórt, és attól a pillanattól kezdve minden olyan csodálatos és érzelmekkel teli” – mondta egy decemberi interjúban. “Kihívást jelent. Nekem van egy nemzetközi karrierem, én vagyok a családom kenyérkeresője” – tette hozzá.

Mindent megváltoztató szülőség.

Arguma számára a szülőség mindent megváltoztatott. A dizájner elképesztőnek és váratlannak írta le az élményt. A hangsúly kettejükről a babára helyeződött át. Arguma elmesélte, hogyan változtak a prioritásaik, és hogy ma már inkább otthon vannak a babával, mintsem a kikapcsolódást részesítenék előnyben.

Elmesélte azt is, hogy kezdetben nehéz volt, mikor felvállalták a nyilvánosság előtt a kapcsolatukat. Nehéz volt számára kezelni a hirtelen jött figyelmet és érdeklődést, elismerte, eleinte megijedt ettől.

Arguma elmondta, hogy ő abba a típusba tartozik, aki ugyan szívesen jár el, mégis inkább szeret otthon lenni és visszavonultan élni az életét.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét