Nem kell több, mint egy jól megválasztott frufru, és egészen más arc fog visszanézni rád a tükörből! Ha unod a korábbi hajviseletedet, a frufru vágatásával vagy újragondolásával teljesen megváltoztathatod. A nagy kérdés az, hogy az arcformádhoz melyik fazon áll a legjobban. Egyenes vagy oldalra fésült legyen? Ebben segítünk!

Kerek arcforma

Vágass tömör, oldalra fésült frufrut, éles határvonalakkal! Amit kerülj, az az egyenes vonalú, az egész homlokot takaró fazon, hiszen ettől az arcod még kerekebbnek, teltebbnek fog tűnni. Végy példát Emma Stone-ról vagy Kirsten Dunstról!

Ovális arcforma

Sokat nem kell gondolkodnod a frufru választáson, hiszen nincs az a fazon, amit ne viselhetnél! Tetszésedre van bízva a döntés, mivel ennél az arcformánál valamennyi fazon egyformán jól működik. Ebbe a szerencsés csoportba tartozik Beyonce és Zooey Deschanel is.

Szögletes arcforma

Növeszd hosszabbra a frufrud, éppen akkorára, hogy az a két szemöldök között, az orrnyeregnél végződjön. Az egyenesre vágott frufruval nagyon csinos leszel, de csak akkor, ha nem vágatod túl rövidre! Így tesz Keira Knightley és Kate Hudson is.

Hosszúkás arcforma / Magas homlok

Nálad is a hosszabb fazon a nyerő, amit lazán oldalra fésülhetsz. Törekedj az asszimetriára, azaz lépcsőzetesen, a szélén hosszabbra hagyott fazont válassz! Magas homlokodon viszont a nagyon rövid, egyenes vonalúra vágott frufru nem mutat jól. Less el ötleteket Nicole Kidmantől vagy Rihannától!

Szív alakú arcforma

A lépcsőzetes frufru a szemedre irányítja a figyelmet. A szemöldököd vonalánál induljon és az arccsont legfelső részénél végződjön a frufrud! Szív alakú arcformánál kerüld a tömött, egyenes frufrut! Reese Whiterspoon és Kerry Washington képviselik ezt a típust.

1 hozzászólás

  1. Már bocs, de ezt nem lehet ilyen egyszerűen eldönteni! Még a kerek arcúak sem mind egyformák! 🙂

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here