A farmer örök divat ugyan, de mindig próbálunk újabb és újabb módokat találni arra, hogy még inkább megunhatatlanná tegyük. Az elmúlt években a felhajtott szár emelte új szintre a farmer viselést. Ez is egy régi trend, ami újból visszatért, és ha a legstílusosabban szeretnéd magadévá tenni, néhány szempontot és némi iránymutatást érdemes figyelembe venned a viselésével kapcsolatban.

Ha kedvenc nadrágot felhajtását sikeresen megoldottad – a legjobb, ha a felhajtott részt le is vasalod, hogy a vonal határozottabb legyen –, a következő kérdés, hogy milyen cipőt vegyél fel hozzá. A paletta széles, hiszen a felhajtott szárú farmer egyformán jól mutat magas és lapos sarokkal. Szandállal, tűsarkúval, tornacipővel, espadrille fazonú lábbelivel, gyakorlatilag valamennyi cipőfazonnal nagyon jól párosíthatod. Amire figyelni érdemes, az a magas szárú cipő, ami nem minden esetben passzol a felhajtott szárakhoz. Ha mégis emellett döntenél, ügyelj arra, hogy a cipő szára és a nadrág széle között legyen 1-2 centis hézag.

Ha nem akarsz bakit elkövetni, magasított derekú nadrág szárát sose hajtsd fel, mert nagyon furcsán fogsz kinézni benne. Ugyanígy kerüld a túl széles felhajtást is, a hajtóka 2 cm-nél ne legyen szélesebb.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét