Az apaság kapcsán a 73 éves David Foster semmit nem bánt meg. Nemrégiben született gyermekéről beszélt, akinek édesanyja az 5. felesége, Katharine McPhee. Erről a közös útról osztották meg tapasztalataikat a friss szülők.

A házasságuk

Katharine McPhee és David Foster 2006-ban ismerték meg egymást, amikor McPhee versenyzőként indult az American Idol tehetségkutatóban, és Whitney Houston: I Have Nothing című számát adta elő, aminek David Foster volt a szerzője. Romantikus kapcsolatuk 2017-ben kezdődött, amikor Malibuban látták őket együtt vacsorázni, bár akkoriban még tagadták, hogy lenne köztük valami.

2017 decemberében McPhee elmesélte, hogy teljesen odáig van Fosterért, akit hihetetlen személyiségnek tart. “21 éves koromtól ismerem. Ő volt az első albumom producere. Nagyon jó volt hozzám. Az emberek meg mondjanak csak, amit akarnak” – mondta McPhee.

A pár 2019. június 28-án házasodott össze Londonban.

Fosternek 6 gyermeke van

Foster gyermekei az 52 éves Allison, a 49 éves Amy, a 41 éves Sara, a 40 éves Erin és a 36 éves Jordan. Foster már 5-ször volt nős. 2021-ben pedig megszületett közös fiúk, Rennie.

Nem bánt meg semmit

A People magazinnak elmondta, hogy az ő életkorában apává válni nem olyasmi volt, amire előre számított, de egyetlen pillanatát sem bánta meg.

Foster elismeri, hogy sajnos van abban igazság, hogy mikor a nagyobb gyermekei születtek, akkor még sokat dolgozott és szinte alig látta őket. Bár most is rengeteg munkája van, bármit hajlandó visszautasítani csak azért, hogy a babával lehessen.

Imádnak anyaként és apaként élni

A pár elmesélte, hogy kisfiúknál már most látszik a zenei tehetség, már zongorán és elektromos dobon is játszik. Valószínűnek tartják, hogy a kicsiből is zenész lesz, de Foster megjegyezte, hogy a kisgyermekek gyakran rajonganak valamiért, aztán egyszer csak felhagynak vele, és soha többé nem foglalkoztatja őket.

Nem tudják, hogy a dobolás maradni fog-e gyermekük életében, ennek kapcsán Foster így beszélt: “Őszintén szólva szívesebben látnék teniszütőt a kezében, mint dobverőt. De ha dobos lesz belőle, annak is örülni fogok” – mondta a 73 éves apuka.

Mekkora a korkülönbség közted és partnered között? Hány gyereked van? Írd meg kommentben!

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét