Shashaeile, a dél-koreai influenszer igazi szenzációvá vált a közösségi oldalakon, miután az internetezők felfedeztek egy érdekes részletet. Az összes fotóján és videóján, amit megosztott, van valami elképesztően furcsa.

Shashaeile és a Instagram-profilja – amit 290 ezren követnek – nemrég nagy figyelmet kapott. A divatinfluenszer olyan fotókat és videókat posztol magáról, melyeken a saját termékeit viseli és hétköznapi dolgokat csinál, de ami felkeltette az emberek figyelmét, az nem ez volt, hanem az erősen megszerkesztett fotói.

Az influenszer végtagjai természetellenesen hosszúak és nagyok a fotókon, miközben a feje félelmetesen kicsi, az arca pedig furcsán gyermeki a teste többi részéhez képest. Ráadásul az arcán szinte nincs is semmilyen arckifejezés, ahogyan a kamerába néz.

Az álla V-alakú, ami népszerű plasztikai műtéti beavatkozás Dél-Koreában. A nyaka hosszú és vastag, a mellei pedig aránytalanul nagyok.

Továbbá Shashaeile sosem adott arra magyarázatot, miért néz ki ilyen furcsán a fotókon. Egyesek szerint azért csinálja, hogy elrejtse valódi kilétét, és ne ismerjék fel nyilvánosan. Ha így van, nagyon jól csinálja, hiszen a legkevésbé sem hasonlít élő emberre.

Az ő példája is mutatja, hogy sok minden tehet egy embert híressé, akár még a durván megszerkesztett fotók is.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét