Isabella Rossellini 70 felett is a szépség megtestesítője. Jó példája annak, hogy a nőknek nem kell kés alá feküdniük vagy visszafordítani az öregedés jeleit ahhoz, hogy vonzóak maradjanak. A Lancôme arcaként Rossellini természetes szépségét és finom ráncait ünneplik, mi pedig csak csodálni tudjuk a színésznő szépségről alkotott filozófiáját.

Egyszer nagyon közel állt ahhoz, hogy megműttesse magát.

“Azt hiszem, a nők legnagyobb álma szépen, méltósággal és elegánsan megöregedni” – mondta.

Rossellini elismerte, hogy mikor a 40-50-es éveiben járt, gondolt arra, hogy plasztikáztatja magát. Egyik nap így ébredt fel: “Itt vannak ezek az új technológiák a műtétek terén. Miért ne használnánk ki őket? Felhívok egy plasztikai sebészt.” Ám amint felvette a kapcsolatot a sebésszel, “inába szállt a bátorsága”.

Most már túl öregnek tartja magát a plasztikához.

Amikor arról kérdezték, most nem gondolkodik-e plasztikai műtéten, Rossellini így felelt: “Túl öreg vagyok. 70 évesen nem fogom plasztikáztatni magam. A bőröm már nem viselné el.”

A 70 éves színésznő, akinek van egy farmja tyúkokkal, kutyákkal, méhekkel és juhokkal, kifejtette azt is, hogy a különböző töltőanyagok és injekciók használata nem egyezik az elveivel: “Mindig azt szoktam mondani viccből, hogy biogazdaságot vezetek és próbálok egészségesen táplálkozni, hogyan tudnám összeegyeztetni a biotáplálkozást a botoxszal? – mondta. – Hogyan lehetne összeegyeztetni ezt a kettőt?”

Bár úgy véli, mindez nem neki való, Rossellini nem ellenzi a plasztikai műtéteket, támogatja azokat, akik kés alá fekszenek. “Sok barátom és rokonom van, akik plasztikáztatták magukat, én nem ellenzem ezt.”

Méltóságteljes szépségikon.

A sztár bevallotta, hogy egy időben kialakult benne a félelem, hogy ha nem plasztikáztatja magát, nem fog munkát kapni.

Mégis a természetes öregedést választotta, és jól tette. Megválasztották a Lancôme egyik arcának, miután fiatal éveiben igazi ikon volt.

Az a tény, hogy Rossellini elfogadta az öregedés jeleit, sok nő példaképévé tette őt világszerte. Elárulta: “Sokan küldenek emaileket és üzeneteket, mondván, hogy úgy érzik, képviselem őket.” Rossellini kifejtette, hogy a márkának készült fotók “mind a kozmetikumokról és a legjobb megjelenésről szólnak”, és az emberek “nagyra értékelik, hogy egy 70 éves nőt látnak rajtuk”, aki a korának megfelelően néz ki.

“Azt hiszem, jól tettem, hogy nem plasztikáztattam magam” – mondta, és csak egyetérteni tudunk, hiszen fantasztikusan néz ki. Jó döntést hozott, mikor a természetes öregedést választotta.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét