Magabiztosan lépked a kifutón és napról napra nő a népszerűsége. A kis Francesca még csak 4 éves, de már most nagy dolgokra képes. A szépségideálokkal mit sem törődve ez a Down-szindrómás modell nemcsak a szemnek kedves, de a szívnek is.

Csillagnak született

Már a kezdetektől fogva Francescát elbűvölte a divat és a fotózás világa. Még alig volt tipegő, mikor elindult egy helyi modell versenyen és megnyerte a Legjobb Junior Szupermodell címet, mégpedig a máltai gyerekek közül elsőként.

Ahhoz képest, hogy mennyi idős, már rendkívül híres

Tavaly Francesca Rausi egy jótékonysági divatbemutatón lépett a kifutóra, és elbűvölte a közönséget bájával és gyönyörű mosolyával. A rendezvényt a fogyatékossággal élő modellek elfogadása érdekében tartották, és Francesca észrevette, hogy egy színpadon áll Madeline Stuarttal, a világ első Down-szindrómás szupermodelljével.

Anyukája nagyon büszke rá

Madeline-hez hasonlóan Francesca is szupermodellé szeretne válni, az anyukája pedig reméli, hogy általa sikerül felhívni a figyelmet a Down-szindrómára. Egy interjúban az édesanya elmondta, hogy Francesca éppen olyan jól tud szerepelni, mint bármelyik másik gyerek, és nagyon kényelmesen érzi magát a kifutón. Eddig már 5-ször lépett fel.

Hozzátette, hogy mikor lánya sétál a kifutón, látja a szemében a szinte földöntúli boldogságot. Francesca célja, hogy inspirálja a hasonló gyerekeket és ráébressze az embereket arra, hogy mindannyian szépek a maguk módján. A modellkedésen kívül Francesca imád balettozni, a tengerparton lenni és öltözködőset játszani a babáival.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét