Az idő olyan gyorsan múlik, hogy az évekkel ezelőtti dolgok mintha csak tegnap történtek volna. És még inkább máshogy fogod fel az idő múlását, ha van az életedben egy kiskutya, aki hű társad az évek során.
Ruger az iskola legelső napjától kezdve egészen az érettségiig a gazdija mellett volt. “Akárhányadik osztályba jártam, emlékszem, Ruger mindig itt várt rám az ajtóban, mikor hazaértem” – mondta Dylan, Ruger gazdája.

Több mint egy évtizeddel ezelőtt fogadták örökbe.

Ruger teljes értékű tagja a családnak már több mint 10 éve, mióta örökbe fogadták. Dylan még kisgyerek volt, amikor Ruger hozzájuk került kölyökkutyaként. Azonnal szoros kötelék alakult ki közöttük.

Sok mindent éltek át együtt az évek alatt.

Dylan és Ruger együtt töltötték a gyerekkorukat, Ruger mindenben ott volt a gazdája mellett, miközben a fiúból fiatal felnőtt vált. Ruger még kiskutya volt, mikor Dylan először ment iskolába, egy fotón meg is örökítették ezt a pillanatot.

Egy nap Dylan anyukája a régi fotókat nézegette.

A régi fényképeket nézegetve Corie Bliss, Dylan édesanyja ragyogó ötletet eszelt ki: elhatározta, hogy újrafotózzák a régi képet Dylan első iskolai napjáról a ballagásakor. A két felvétel szeretetteljesen és talán kicsit keserédesen mutatja az idő múlását. Dylan boldog volt, hogy képeken láthatja Ruger hűségét és ragaszkodását, ami mit sem változott az évek során. Corie-t is magukkal ragadták az érzelmek, mikor a régi és az új fotót hasonlította össze.

Mindig is családtagnak tekintették.

Ruger mindig is családtag volt. Az évek során minden fontos eseményen ott volt, és felejthetetlen emlékeket adott a családnak. Ruger földi útja a végéhez közeledik. Az idős kutya egy ideje már rákkal küzd, hamarosan elérkezik az idő, hogy végső nyugalomra találjon.

A legutolsó pillanatig…

Addig azonban igyekeznek a lehető legtöbbet együtt lenni. Ruger és a családja újabb és újabb emlékeket szereznek, az egymás iránti szeretetükre figyelnek, és a legtöbbet hozzák ki az együtt töltött pillanatokból.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét