“Tudtam abban a percben, mikor megláttam, hogy ő az igazi.” Az együtt való megöregedést választva ez a pár amellett döntött, hogy elfogadják az idő természetes múlását. Hollywood kiszámíthatatlan világa helyett Morgan és Burton határozottan más utat választottak, úgy döntöttek, gyermekeiket egy farmon nevelik fel, távol a csillogástól.

Mikor Hilarie Burton és Jeffrey Morgan megismerkedtek, rögtön egymásba szerettek.

Mikor először találkoztak, azonnal érezték a kémiát egymás között. Első találkozásuk kapcsán Morgan elmondta: “Abban a pillanatban, amint megláttam, tudtam, hogy ő az igazi.” Burton pedig így beszélt Morgan sármjáról: “Annyira laza voltál. Pontosan tudtad, mit csinálsz. Elbűvölő voltál.”

Kapcsolatuk annyira mély volt, hogy Morgan elhatározta, nem hagyja, hogy Burton kicsússzon a kezei közül. “Nem akartam elengedni. Éppen Párizsba indult, mikor találkoztunk, én pedig Új-Mexikóba mentem forgatni, és valahogy meggyőztem arról, hogy Új-Mexikó sokkal romantikusabb, mint Párizs, ő meg elhitte.”

A családalapítás mellett döntöttek.

Gyermekük születése örömteli fejezetet nyitott Jeffrey Dean Morgan és Hilarie Burton szerelmének történetében. A pár hamar családot alapított fiuk, Augustus Morgan érkezésével, később pedig megszületett második gyermekük is, lányuk, George Virginia.

“Szeretem az életet, amit Hilarie-vel kialakítottunk. Neki meg tetszik, akivé váltam” – mondta Morgan. A férfi szerint felesége jó apának tartja őt: “Azt hiszem, azt gondolja rólam, hogy jó apa vagyok. Valószínűleg azt mondaná, ez a legszexibb bennem.”

Jeffrey és Hilarie ősz haja gyakran téma a rajongók között.

A pár döntése, hogy hagyják megőszülni a hajukat, a rajongók élénk érdeklődését váltotta ki. Burton számára ez nem csupán egy személyes döntés volt, de igazán felszabadító élmény is: “Abban a pillanatban elkezdtem tévézni, hogy befejeztem a középiskolát. A fiatalkorom teljes egészében másoké volt. Ha van valami teljesen kifizetődő, akkor az az, hogy hagyom megőszülni a hajam.”

Egy olyan társadalomban, ahol az örök fiatalság sokszor mindennél előrébb való, ez a pár elutasítja az ezzel kapcsolatos elvárásokat. Burton szerint: “Azt hiszem, az emberek túl nagy ügyet csinálnak abból, hogy örökre fiatalok akarnak maradni. Én viszont sokkal nagyobb kiteljesedést, sikert, tiszteletet és boldogságot találtam abban a pillanatban, mikor eldöntöttem, hogy nem fogok többé ezen szabályok szerint játszani. Jó érzés, hogy ezen tudunk nevetni. A férjem egy ezüstróka. Senki sem kérdőjelezte meg az őszülését. Mindig nevetek rajta, mikor látom, hogy valaki nagy ügyet csinál belőle.”

Vettek egy családi farmot.

Ez a döntésük a céltudatos és gyakorlatias életformájukat tükrözi. A gyermekneveléssel kapcsolatban Burton elmondta: “Nagyon sok a tennivaló, és azt akarom, hogy felelősségteljesek legyenek.” Ebben a szellemben gyermekeiket bevonják a napi teendőkbe a farmon. “Munkára fogjuk őket, legyen szó akár a kerti munkákról…” – mondta Burton.

A család Los Angelestől távol, a Mischief Farmra költözött, hogy javítsanak az életminőségükön. Morgan így beszélt a szándékukról: “Azt hiszem, nagyon kellett nekünk, hogy eljöjjünk Los Angelesből, kellett ahhoz, hogy jól érezzük magunkat.” Majd így folytatta: “Úgy gondoltuk, ez a fajta életmód alkalmas lesz arra, hogy jó embereket neveljünk.”

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét