Jennifer Garner betöltötte az 50-et, és nem is lehetne boldogabb ennél. A hollywoodi sztár hisz a természetes megjelenésben, és minden egyes napot áldásként él meg, ahelyett hogy rohanna a plasztikai sebészhez. Az öregedéshez való hozzáállása mindenkit emlékeztet arra, hogy miről is szól valójában az élet. Arcának természetes ragyogása pedig egyértelművé teszi, hogy a filozófiája működik.
Az igazi szépség titka az, hogy az élet minden szakaszát nyitott szívvel el tudjuk fogadni, ahogyan ezt Jennifer Garner is teszi.

A sztár, aki két lábbal áll a földön

Úgy tűnik, a rengeteg siker és a hírnév sem tudta megváltoztatni Jennifer Garner természetét. A színésznő Instagramon osztotta meg, mi az az 50 dolog, ami őt boldoggá teszi. A lista azt mutatja, hogy a három gyermekes anyuka az élet apró örömeiben találja meg az igaz boldogságot. Olyan dolgok szerepelnek rajta, mint a gyerekei kedvenc fahéjas csigájának elkészítése, séta a barátokkal vagy saját tea termesztése.

Az élet igazi értelme

Jennifer élete sem volt mindig fenékig tejfel, a reflektorfény pedig sokszor csak még inkább rontott a helyzeten. Például a 13 év házasság után történt válása Ben Afflecktől sokáig szerepelt a címlapokon, a média azóta is szívesen csámcsog kapcsolatuk részletein.

Jennifer azonban bátran nézett szembe a nehézségekkel. Ha az élet valamilyen akadályt az útjába gördít, azt is pozitív hozzáállással és nagy mosollyal fogadja. “Amit mondani szoktam magamnak: Csak vedd könnyedén! Minden nap egy újabb lehetőség, hogy leszámolj a rossz szokásokkal, hogy kapcsolódj, hogy javíts dolgokon, hogy keresd az utad. Minden rendben lesz.”

Szépségfilozófia

Őszinte életszemlélete a külsejében is megmutatkozik. A színésznő nagy szószólója a természetes és valódi kinézetnek, mindenféle kozmetikai beavatkozástól távol tartja magát. “Normálisan akarok kinézni, és normalizálni akarom a normális kinézetet. Mindig is így éreztem.”

Egy olyan korban, mikor a legtöbb ember bármit megadna azért, hogy fiatal maradhasson, az 50 éves színésznő tárt karokkal fogadja az újabb évtizedet, amibe belép. Elmesélte anyukája tanácsát arról, hogy micsoda időpazarlás a tükör előtt bámulni magunkat és a változásokra koncentrálni: “Ne nézegesd! Foglalkozz ezzel kevesebbet, és légy hálás azért, hogy öregebb lettél.” Jennifer hozzátette: “Ne a tükörbe nézz, nézz inkább másokra.”

Szülinapi ünnepség

A Texasban született és Nyugat-Virginiában felnőtt Jennifer éppen húsvét vasárnap töltötte be az 50-et, ennek megünneplésére pedig izgatottan készült. A szerettei körében töltötte ezt a napot: “Eljönnek a szüleim, a testvéreim, az unokahúgaim és unokaöcséim. Nem tudom, mit fogunk csinálni, de már nagyon várom.”

Amit mindennap elmond magának

Egyértelmű, hogy Jennifer számára a legfontosabb dolgok a szeretet és a pozitivitás, ezek megosztása másokkal. Az öregedés sokakat megijeszt, de amit ő mond, arra érdemes figyelni: “A rendelkezésedre álló időt használd arra, hogy a világot egy kicsit jobb helyként hagyd majd magad mögött. Ezt tedd ahelyett, hogy a tükörbe bámulnál és aggódnál a külsődön.”

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét