Nemrég Jennifer Lopez és Ben Affleck a házasságkötésükkel kerültek a címlapokra. A legérdekesebb a kapcsolatukban azonban az, hogy 2002-ben már alkottak egy párt. Akkoriban is tervezték a házasságot, de a médiaérdeklődés okozta nyomás miatt ezt a tervüket törölték, sőt, nemsokára szét is mentek. Most, 20 évvel később viszont végre összeházasodtak.
Ismerd meg Jennifer Lopez és Ben Affleck szerelmének történetét és az énekesnő édesanyjának véleményét erről a kapcsolatról.

Jen édesanyja mindvégig tudta, hogy lánya egyszer újra összejön Bennel.

Bár sokan nem hittek abban, hogy a kapcsolatuknak lehet még folytatása, Jennifer édesanyja ezt egész másként gondolta. Guadalupe “Lupe” Rodríguez mindig is tudta, hogy egyszer még össze fognak jönni. Mindig is azt mondta, hogy Ben Jennifer igaz szerelme.

Anya és lánya között szoros a kapcsolat.

Jennifer édesanyja sokat tett lánya karrierje érdekében. Ő szerettette meg vele a zenét, és inspirációval is szolgált neki, hiszen mindig is önálló nő volt, aki önállóságra akarta nevelni a gyermekeit is.

Jennifernek sok sikertelen kapcsolata volt korábban.

Mielőtt újra összejött élete szerelmével, Jennek sok olyan kapcsolata volt, melyek végül kudarcba fulladtak. Bennel való szakítása után házasodott össze Marc Anthony énekessel, akitől ikrei születtek.

2020-ban a baseballjátékos Alex Rodriguezzel tervezték a családalapítást, de végül különváltak az útjaik.

Lupe mindig is kedvelte Bent.

Jennifernek mindig is szoros kapcsolata volt az édesanyjával. Ezért is fontos számára, hogy párja és édesanyja jól kijöjjenek egymással. Nagyon boldog, hogy Bennel hármasban is jól tudják érezni magukat.

Édesanyja nagyon boldog, hogy végre együtt vannak.

Miután végignézte, hogy Jennek hány kapcsolata futott zátonyra, Lupe most boldog, hogy lánya újra Ben Affleck mellett kötött ki. Amikor korábban szakítottak, nagyon szomorú volt. Ben is nagyon jó kapcsolatot ápol anyósával, Guadalupe igazán kedveli őt.

Az esküvői ceremónia alatt Ben és Jennifer sem tudták visszatartani a könnyeiket, hogy 20 év után végre kimondhatták egymásnak az igent. Jennifer édesanyjának tehát igaza volt, tényleg Ben lánya egyetlen igaz szerelme.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét