Jennifer Lopez – illetve most már Affleck – 53 évesen megtalálta élete szerelmét. Szerelmi életének története meglehetősen bonyolult, könnyedén készülhetne belőle akár film vagy sorozat is. J.Lo azonban úgy tűnik, igazi tündérmesében él.

Amiért tönkre mentek a házasságai.

Ojani Noa

Ő volt az első férfi, akihez Lopez hozzáment. Gloria Estefan éttermében ismerték meg egymást, ahol Ojani felszolgálóként dolgozott. Lopez akkoriban azon dolgozott, hogy hírnevet szerezzen magának Hollywoodban.

Népszerűsége növekedett, és egyre inkább igyekezett a karrierjére koncentrálni. Noa pedig elkezdett féltékenykedni. Egy évvel később elváltak, a szakításuk pedig nagyon csúnya volt.

Chris Judd

Vele sem tartott sokáig a románca, de Lopez azóta is az egyik legjobb emberként emlegeti volt férjét. Judd egyszerűen nem bírta a reflektorfényt. Ahogy mondta: “Nagyon nehéz volt. A magánéletednek annyi. Többé már nem vagy normális ember. Az esküvőnk egy cirkusz volt.”

A válókeresetet Lopez nyújtotta be, és 14 millió dollárt fizetett Juddnak, hogy a magánéletükről semmilyen részletet ne szivárogtasson ki a nyilvánosságnak.

Marc Anthony

Ez a házassága volt a leghosszabb, 7 évig tartott. Marc Anthony azonban nem volt boldog a kapcsolatban, nem érezték magukat egy családnak. Harcolni nem akartak egymással, ezért kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva elváltak. Lopez kapta az ikrek elsődleges felügyeleti jogát, Anthony pedig havi láthatást kapott.

Sokat tanult a múltból.

Lopez bevallotta, hogy a házassági kudarcait személyes bukásként élte meg. Mégis hálás ezekért a küzdelmekért, mert ezek segítettek neki kitartóbbá és tapasztaltabbá válni. “Bátor harcos hercegnőnek tekintem magam, aki mindig megy tovább, és megtanult örülni azoknak a dolgoknak, amik igazán fontosak az életben.” Nem fél irányt váltani, és nem retteg az “elvált” címkétől sem.

Így kezdődött a Bennifer történet, és ez lett belőle.

Már több mint 20 éve ismerik egymást, kapcsolatuk hullámvölgyekkel volt tele, szakítottak is, majd 19 évvel később összeházasodtak.

Minden 2001-ben kezdődött, mikor egy filmforgatáson megismerkedtek. 2002-ben eljegyezték egymást, majd 2003-ban felbontották az eljegyzést. 2021-ben keltek szárnyra először a pletykák arról, hogy újra egymásra találtak, 2022 júliusában pedig összeházasodtak.

Az ex, akit visszakapott.

Ők ketten nem is lehetnének boldogabbak. Jennifer felvette Affleck vezetéknevét, de színpadi névként megtartotta a Lopezt.

Az esküvőjük napján Affleck így beszélt: “Amikor egy szerelem igazi, az egyetlen dolog, ami a házasságban számít, az a két ember és az ígéret, hogy szeretni és megérteni fogjuk egymást, törődni fogunk egymással, türelmesek leszünk és jók egymáshoz. Ez nekünk megvan. És még sokkal több is. Ez életünk legjobb estéje.”

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét