Kettejük történetének 20 éves múltja van. Azt mondják, “csak szerelem kell”, és úgy tűnik, erre Jennifer Lopez és Ben Affleck a legjobb példák. Bár sokat vártak rá, álmuk végül valósággá vált, bizonyítva, hogy sokkal több az öröké tartó szerelem, mint hinnénk.
Történetük szépen példázza, hogy az igaz szerelem akkor is képes utat törni magának, ha egyszer már lemondtak róla.

Miután 2021-ben újra összejöttek, 2022 áprilisában bejelentették az eljegyzésüket. Közel 18 évvel azután, hogy szakítottak, az 52 éves Jennifer Lopez és a 49 éves Ben Affleck hivatalosan is összekötötték az életüket. Azóta a feleség a Jennifer Lynn Affleck nevet viseli.

Az esküvőt Las Vegasban, az ikonikus Little White Wedding Chapelben tartották. A szertartáson természetesen az előző házasságaikból született gyermekeik is részt vettek.

A nagy napon Jennifer egy hosszú, fodros fátylú ruhát viselt Zuhair Murad 2023-as tavaszi-nyári esküvőiruha-kollekciójából. A fő esküvői ruha mellett egy ujjatlan, csónaknyakú ruhát is viselt, amit már régóta őrzött a szekrényében. Sminkje a szokásos natúr száj- és füstös szemsmink volt. A vőlegény fehér szmokingban és fekete csokornyakkendőben jelent meg.

A ceremónia után a friss házasok egy rózsaszín Cadillacben fotózkodtak, ami egykor Elvis Presley-é volt.

A következő reggelen a gyönyörű menyasszony egy szelfit posztolt arról, hogy az ágyban fekszik, kezén pedig ott ragyog a karikagyűrűje, arcán pedig hatalmas mosoly van.

Lopez szerint az egymás iránti kötődésük ma már más, mint volt 18 évvel ezelőtt. “Idősebbek vagyunk, több tapasztalatunk van, gyerekeink vannak. Ma már sokkal tudatosabban kell kezelnünk ezeket a dolgokat.” Jennifernek két gyermeke van Marc Anthonytól, Bennek pedig három gyermeke Jennifer Garnertől. “A szeretet és a tisztelet működtet most minket” – tette hozzá.

Ez a szívmelengető történet megmutatta, hogy a szerelemben a második esélynek milyen előnyei vannak. Már jobban becsüljük a másikat, és nem vesszük magától értetődőnek a jelenlétét. Ahogy JLo mondta: “Ez egy gyönyörű végkifejlet, hogy ez történt az életünknek ezen szakaszában, mikor már igazán értékelni, ünnepelni és tisztelni tudjuk egymást.” A sztár azt is hozzátette: “Ez mindig is így volt köztünk, de most még inkább így van, hiszen már tudjuk, hogy az élet szétszakíthat minket.”

Affleck pedig azt mondta, szerencsésnek érzi magát, hogy kapott egy második esélyt úgy a munkájában, mint a magánéletében.

A Las Vegas-i esküvőt viszonylagos visszafogottság jellemezte. Ezt követően azonban egy háromnapos partin is ünnepelték a szerelmüket.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here