A színésznő egy filter nélküli szelfivel és őszinte sorokkal ünnepelte 44. születésnapját. Nyíltan beszélt arról, hogy miért hálás, és arról is, hogy azért vannak nehézségek, melyekkel egyre inkább szembe kell néznie, ahogyan öregszik.

Eltűnődött az életén.

A Szellemekkel suttogó című sorozat sztárja hajnali 4-kor kelt, és megosztott magáról egy smink nélküli szelfit, megmutatva hibátlan bőrét. A fotóhoz egy üzenetet is mellékelt, amiben kifejezte, hogy “mélységesen áldottnak, hálásnak és boldognak” érzi magát, ugyanakkor “néha elbizonytalanodik” az öregedés kapcsán.

A színésznő nem felejtett el megemlékezni elhunyt édesanyjáról, Patriciáról sem: “Köszönöm, hogy életet adtál nekem. Nagyon hiányzol.”

A háromgyermekes édesanya ezután gyermekeiről és férjéről is beszélt: “Ők a legjóképűbb és legcsodálatosabb férfiak.”

Azzal folytatta, hogy fia, a 7 éves Atticus már nagyon korán felkelt, hogy elénekelje neki a Boldog szülinapot, amitől elolvadt a szíve.

Majd azzal zárta, hogy fantasztikus napot kívánt 1,3 millió Instagram-követőjének.

Küzd az öregedéssel.

Nem ez az első alkalom, hogy Hewitt az öregedésről beszél. Tavaly is posztolt egy smink és filter nélküli szelfit, majd arról írt, milyen a nagy nyilvánosság előtt öregedni. A fotóhoz azt fűzte: “Öregedni fura dolog.”

Aztán megosztotta a követőivel azt is, hogy mennyire hálás nekik: “Veletek felnőni az elmúlt 33 évben csodálatos volt.”

A színésznő elismerte, hogy a közösségi oldalakra posztolt fotóihoz szokott filtereket használni. “Viccesek, de meg is nehezítik a dolgod, hiszen közben elfelejted szeretni a saját arcodat” – mondta.

“Talán csak jobb egyensúlyra lenne szükségem” – mondta a filterek használata kapcsán.

Egy időre kivonult a közösségi médiából.

Egy ponton úgy döntött, felhagy a fotók posztolásával a közösségi oldalakon.

2021-ben, mikor 42 évesen megszületett a harmadik gyermeke, bejelentette, hogy 2 hétre felfüggeszti a közösségi oldal használatát, hogy egy kicsit feltöltődjön, majd még aktívabb legyen.

Elmondta, hogy szeretne inkább a mozgásra, önmagára és a családjára összpontosítani. Azt is elmondta, hogy időnként rosszul érzi magát a közösségi médiától, mert úgy érzi, mintha nem lenne elég vagy nem tenne eleget.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét