John és Jennifer Aniston nem szokványos páros: apa és lánya mindketten színészek, akiknek egész életükben bonyolult volt a kapcsolatuk egymással, és csupán az utóbbi 2 évben sikerült helyrehozniuk azt. Elvesztése okán Jennifer gyönyörű szavakat intézett édesapjához, és felfedte a családi történetet is.

John Aniston híres színész volt, aki az 1960-as évek óta játszott.

John Aniston hollywoodi karrierje 1962-ben kezdődött a 87th Precinct című tévéműsorral, melynek egy epizódjában tűnt fel, és egy olyan karaktert alakított, akinek még neve sem volt. Legismertebb szerepe a Ármány és szenvedély című szappanoperában volt, amiben 1977-2022-ig játszott, több mint 2800 epizódon keresztül.

De nem ez volt az egyetlen szappanopera, amiben látni lehetett. Az 1980-as években 4 éven át szerepelt a Search for Tomorrow című sorozatban is.

Könyörgött lányának, hogy ne legyen színésznő.

John 1965-ben vette feleségül a szintén színésznő Nancy Dow-t. Lányuk, Jennifer 4 évvel később született meg. Annak ellenére, hogy színész családból származott, John könyörgött lányának, hogy ne ezt a hivatást válassza, legyen inkább ügyvéd.

Jennifer emlékszik, hogy apja egyszer ezt mondta: “Nem akarom, hogy összetörjön a szíved. A visszautasítás brutális. Kérlek, kérlek, hogy ne csináld. Légy inkább ügyvéd.” Felnőve még azt sem engedte meg neki, hogy tévét nézzen, még azt a szappanoperát sem nézhette, amiben apja szerepelt.

John és Jennifer kapcsolata éveken át zűrös volt.

Szüleiről szívbemarkoló története van Jennifernek. Azóta nem beszélt édesanyjával, hogy az lánya sikereit kihasználva önéletrajzi könyvet írt, mikor Jen a Jóbarátokban játszott. Édesapjával a problémák pedig ennél is korábban kezdődtek, már 1979-ben, mikor a férfi úgy döntött, elhagyja a családját.

Jennifer emlékszik, hogy éppen egy szülinapi bulin volt, és mikor hazaért, édesanyja azzal fogadta, hogy apukája most egy darabig nem jön haza. A színésznő elmondta, hogy sírva fakadt és teljesen elveszettnek érezte magát, pedig az anyukája nem mondta, hogy édesapja örökre elment. Egy évvel később John a semmiből tért vissza Jennifer életébe, elvitte vacsorázni, és megpróbálta elmondani Jennifernek, hogy mi történt.

2020-ban békéltek meg egymással.

Annak ellenére, hogy Jennifer megbocsátott apjának, kapcsolatuk még nem lett jó. Évtizedeken át hosszú-hosszú időszakok teltek el úgy, hogy nem beszéltek egymással. De 2020-ban gyakrabban érdeklődött apja felől, és ekkortól kezdve többet beszélgettek, mint korábban valaha.

Ezzel kapcsolatban Jennifer elmondta, hogy azért tudott megbékélni, mert mindketten felnőttek, és már nem hibáztathatja a szüleit.

Jennifer jelentette be, hogy édesapja 2022 november 11-én elhunyt.

Instagram-posztjában a színésznő édesapjával közös fotókat tett közzé, és ezt írta: “Édes papa… Az egyik legcsodálatosabb ember voltál, akit valaha ismertem.”

Így folytatta: “Annyira hálás vagyok, hogy békében, fájdalom nélkül kerültél fel az égbe! És 11/11-én! Mindig tökéletes volt az időzítésed. Ez a szám mostantól kezdve örökké még nagyobb jelentőséggel bír számomra. Szeretni foglak az idők végezetéig.”

A bejegyzést pedig azzal zárta: “Ne felejts el meglátogatni!”

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét