Egy hétfő este volt, mikor Kirstie Alley gyermekei megerősítették a hírt, hogy a színésznő 71 éves korában elhunyt. Egy ideje már küzdött a rákkal, de mindig vidám volt, családja és barátai szeretete vette körbe.

Nemcsak jó ember volt, de ikon is. Rengeteg rajongó, a család, a barátok emlékeztek rá: “Édesanyánk életkedve, szenvedélye az élet, a gyermekei, az unokái és a sok állata iránt, nem beszélve az örökkévaló alkotás öröméről páratlan volt és inspirációt hagyott bennünk, hogy úgy éljünk teljes életet, ahogyan ő tette. Köszönjük a szeretetet és az imákat, kérjük, tartsák tiszteletben a magánéletünket ebben a nehéz időszakban.”

John Travolta nemcsak kolléga volt számára, de egyben barát is. Barátságuk a Nicsak, ki beszél című film forgatásán kezdődött 1989-ben. “Kirstie-vel volt az egyik legkülönlegesebb kapcsolatom. Szeretlek, Kirstie. Tudom, hogy még találkozunk” – írta a színész Instagramon.

Reméljük, hogy mindenki a lehető legteljesebben élheti az életét, és olyan szeretet, család és barátok veszik körül, mint Kirstie Alley-t.

Melyik Kirstie Alley film a kedvenced? Szeretsz régi filmeket nézni?

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét