A szerelem mindenáron utat tör magának, és úgy tűnik, Josh Duhamel esetében is így történt. Az énekesnő Fergie-vel kötött, végül kudarcba fulladt házassága után a színész feleségül vette Audra Marit, akivel 3 éve alkotnak egy párt. Az esküvő ahhoz képest sokat váratott magára, hogy Duhamel már az első pillanattól tudta, Audra számára a nagy ő.

Egy közös barátjuk mutatta be őket egymásnak.

Az egykori szépségkirálynő és az Ilyen az élet című film sztárja 2019 márciusában ismerkedtek meg és májusban kezdtek randizni. Az első pillanattól vállalták a kapcsolatukat nyilvánosan is, lehetett őket látni csókolózni a reptéren, és a különböző eseményeken is egymás kezét fogva jelentek meg. Úgy tűnik, azóta is elválaszthatatlanok.

Nem tervezte a lánykérést.

Josh egy romantikus lánykéréssel lepte meg kedvesét egy tengerparti nyaralás alkalmával. Bevallotta, teljesen spontán jött a dolog: “Az utolsó pillanatban döntöttem el, hogy így akarom csinálni. Semmi nem volt előre eltervezve. Még gyűrű sem volt. Úgy voltam vele, hogy ez a nap lesz az. Így történt meg.”

Annak ellenére, hogy nem készült rá előre, Duhamel biztos volt benne, hogy maradandó pillanat lesz ez Audra számára, és az üdülőhely portásával egyeztetett a meglepetés megszervezéséről. Miközben sétáltak a parton, egy üveg sodródott ki a vízből, benne pedig egy szívhez szóló üzenet: “Audra Diane Mari, hozzám jössz feleségül?” Marit elöntötték az érzelmek, igent mondott, és a pár ezután meg is osztotta a nagy hírt a közösségi oldalukon.

A kezdetektől tudta, hogy Audra lesz számára az igazi.

Josh egy interjúban beszélt feleségéről, és elárulta, hogy már a legelején tudta, hogy Audra a nagy ő számára. Mosolyogva mondta, hogy Audra egészen hihetetlen nő. “Tökéletesen illünk egymáshoz. Ő egy elképesztő nő. Ő húz vissza a földre, tőle valóságos minden. Tökéletes számomra” – mondta.

Elmondta, hogy mindketten Észak-Dakotából származnak, emiatt is sok bennük a közös. “Ő egy nagyszerű nő” – mondta, és hozzátette, Mari személyisége és karaktere rögtön levette a lábáról.

Kevesebb mint 1 évvel az eljegyzés után összeházasodtak.

A 49 éves Josh és a 28 éves Audra 2022 szeptember 10-én házasodtak össze Észak-Dakotában. A nagy nap fantasztikusan sikerült, ahogyan azt a színész közösségi oldalára posztolt fotókból is látni lehet. De azért nem ment minden simán. Duhamel egy interjúban elmondta, hogy a sürgősségin kötött ki, mivel meghúzta a hátát. “Az esküvő előtti éjszakán a partibuszon elég vadul mozogtam” – mondta.

Ennek ellenére képes volt az oltárhoz sétálni, és elmondta, hogy ez volt a kedvenc része az esküvőn: “Tudom, hogy valamivel idősebb vagyok nála. Nem nézett volna ki túl jól, ha az oltárig sem tudok elmenni” – mondta viccelődve.

A 21 év korkülönbség ellenére Josh Duhamel és Audra Mari szerelme is szép bizonyítéka annak, hogy a szerelemben a kornak semmilyen jelentősége nincs. A pár boldogan él együtt, és ezt örömmel mutatják meg a nagyvilágnak is.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét